De gelukkige, lekker etende, afslankende jij 

Mijn diensten

Voeding moet lekker zijn, maar tegelijkertijd je lichaam ook voorzien van wat het nodig heeft. Ik bied een reeks van voedingsdiensten aan om gewicht onder controle te kunnen houden en om dieetgewoonten op lange termijn te kunnen verbeteren. Met een creatieve, dynamische en verantwoorde benadering van gezond eten, evenals een uitgebreide vakkennis, help ik jou om je doelen omtrent voeding te bereiken - op een gezonde manier.

Groente en fruit maken deel uit van een uitgebalanceerd voedingspatroon.

Trajecten

Vitaal de luxe

Dit unieke leefstijlprogramma verschilt van andere methodes. Waarom? Ik kijk op een positieve wijze naar álles dat in jouw leven van invloed is. Mentaal, lichamelijk, jouw levenssituatie, jouw overtuigingen…

Vitaal op maat

Ga jij voor een leven lang fit en gezond? Kom weer op het juiste pad. Met een gepersonaliseerd plan werk jij aan jouw specifieke gezondheidsbehoeften. Kom meer te weten en plan vandaag nog jouw eigen consult.

Healing reset

Klachten kunnen vaak een heel andere oorzaak hebben dan jij denkt. Vaak weet je het niet eens meer, toch zit een gebeurtenis opgeslagen in jouw systeem. Dat is je onderbewustzijn. Ik help je graag jouw lichaam te helen.