top of page
De gelukkige, lekker etende, afslankende jij 

Mijn diensten

Ik bied trajecten aan om je te helpen op gewicht te komen en te blijven. Om je energiek, vitaal en lekker in je vel te voelen. Op een prettige en verantwoorde manier leer ik jou nieuwe leefstijlgewoonten te realiseren. Een flinke dosis aan vakkennis over voeding, gedragsverandering en mindset, maakt dat ik me op álle facetten in jouw leven kan focussen. Zo behaal je optimaal en blijvend resultaat.

Vitaal de luxe


Dit unieke leefstijlprogramma verschilt van andere methodes. Waarom? Ik kijk op een positieve wijze naar álles dat in jouw leven van invloed is. Mentaal, lichamelijk, jouw levenssituatie, jouw overtuigingen…

Vitaal op maat


Ga jij voor een leven lang fit en gezond? Kom weer op het juiste pad. Met een gepersonaliseerd plan werk jij aan jouw specifieke gezondheidsbehoeften. Kom meer te weten en plan vandaag nog jouw eigen consult.

Vitaliteitsreset


Klachten kunnen vaak een heel andere oorzaak hebben dan jij denkt. Gebeurtenissen die je wellicht allang vergeten bent, slaan zich op in jouw systeem. Dat is je onderbewustzijn. Ik help je graag jouw lichaam te helen. 

Darmtherapie


Buikpijn, huidaandoeningen of ondanks grote inzet niet kunnen …. Darmtherapie kan uitkomst brengen. 70% van jouw immuunsysteem bevindt zich immers in jouw darmen. 

Groente en fruit maken deel uit van een uitgebalanceerd voedingspatroon.

Trajecten

Vitaal de luxe

Dit unieke leefstijlprogramma verschilt van andere methodes. Waarom? Ik kijk op een positieve wijze naar álles dat in jouw leven van invloed is. Mentaal, lichamelijk, jouw levenssituatie, jouw overtuigingen…

Vitaal op maat

Ga jij voor een leven lang fit en gezond? Kom weer op het juiste pad. Met een gepersonaliseerd plan werk jij aan jouw specifieke gezondheidsbehoeften. Kom meer te weten en plan vandaag nog jouw eigen consult.

Healing reset

Klachten kunnen vaak een heel andere oorzaak hebben dan jij denkt. Vaak weet je het niet eens meer, toch zit een gebeurtenis opgeslagen in jouw systeem. Dat is je onderbewustzijn. Ik help je graag jouw lichaam te helen. 

bottom of page