top of page
De gelukkige, lekker etende, afslankende jij 

Ervaringen

De passie als drijfveer achter mijn bedrijf is het helpen van anderen en om iedere klant de mogelijkheid te bieden om de controle over hun voedingsgewoonten en gezondheid in eigen handen te nemen. Als een professionele Voedingsdeskundige is elke dag een nieuwe kans om personen te begeleiden naar een gezondere levensstijl. De mening van cliënten is bijzonder belangrijk voor mij, omdat nieuwe klanten zich vaak aanmelden door mond-tot-mond reclame. Bekijk de recensies hieronder om een idee te vormen over de ervaringen die voorgaande klanten hebben gehad.

Jessica-square-small.jpg
tmp review Minke.jpg

Minke

68 jaar, gezondere leefstijl & afvallen

"Ik beveel Jessica van Raalte van harte aan. Een paar maanden terug heb ik mijn voet gebroken en was daardoor een hele tijd aan de stoel gekluisterd, geen beweging, snaaien van verveling, met als gevolg een flink aantal kilo's erbij. 
Jessica heeft mij toen goede tips gegeven vooral lekker en gezonder te snaaien. Ook gaf ze aan hoe de maaltijden zonder pakjes en zakjes te bereiden, op natuurlijke basis met verse producten, meer groentes, minder vlees en met vezelrijke volkoren producten, waardoor je toch lekker snel vol bent.
Ook heb ik van haar lekkere recepten gekregen. Het gevolg is dat ik meerdere kilo's kwijt ben geraakt. 
Haar bedoeling is ook eigenlijk niet een dieet te volgen maar dat je leert lekkere en gezondere keuzes te maken zonder dat je steeds het gevoel hebt te moeten snaaien. 
Haar advies aan mij is op mij individueel afgestemd. Ik ben superblij dat ik mij heb laten adviseren door Jessica en kan haar dan ook van harte aanbevelen. Dankjewel Jessica."

Roelof Kalma.jpg

Roelof

45 jaar, reset sessie

"Jessica van Raalte ontmoette ik enige tijd geleden en we hadden meteen een klik. Ze is open, prettig in de omgang en betrokken. Ik wilde me energieker en meer in balans voelen en heb toen besloten om bij Jessica een reset sessie te doen. In een reset sessie gaat ze door middel van kinesiologie alle punten van het lichaam na, zowel lichamelijk als psychisch. Als er blokkades gevonden worden dan wordt daarop ingezoomd om het op te lossen. De reset sessie heeft me zeker geholpen om mijn energiehuishouding meer in balans te brengen en mij energieker te voelen. Ik raad Jessica dan ook van harte aan!"

Judith Thio.jpg

Judith

39 jaar, reset sessie

"Dit had ik echt nodig.
De sessie werkte erg verfrissend.

Marjon.png

Marjon

52 jaar, reset sessie

"Door de reset sessie van Jessica kreeg ik een opgeruimd gemoed."

anna.jpg

Anna

65 jaar, gezondere leefstijl & afvallen

"Toen Jessica de deur opende voor mijn 1e afspraak, voelde ik gelijk haar warmte en kreeg ik een thuis-gevoel! Dat alles werd bevestigd in de verschillende keren dat wij elkaar ontmoet hebben. Haar interesse in mij en in de dingen die ik haar vertelde waren oprecht en ik had dan ook geen enkele moeite om haar in vertrouwen te nemen en te vertellen over de dingen die in mijn leven hebben gespeeld of die nog steeds spelen. Ik zou haar zeker aanraden aan mensen die iets extra's zoeken naast alleen het weegmoment! Die persoonlijke touch die zij beloofde, is zeker uitgekomen."

Orhon1.jpg

Orhon

79 jaar, gezondere leefstijl & afvallen

"Due to high blood pressure, I had to loose weight. I met Jessica just-in-time. We are working together in achieving my goals. She is very friendly, but a pragmatic person. She not only motivaties but also monitors activity to achieve goals very closely. She is a humble, good hearted person & works with a marksman like precision for problem solving. She is a vastly experienced professional who goes out of the way to help you. A person you can rely on and I am one of lucky few to have her as my friend & mentor”. Thank you Jessica."

Peter_Wolters.jpg

Peter

55 jaar, gezondere leefstijl & afvallen

"BAM! gewoon lekker duidelijk! Conrete tips en adviezen, toegesneden op mijn persoonlijke situatie. Daarbij erg prettig in de omgang. Een goede motivatie (stok achter de deur) om ZELF aan de slag te gaan."

Mah.jpeg

Mah

37 jaar, gezondere leefstijl & afvallen

"My experience with Jessica has been fantastic. She has really changed my life and my approach to eating."

bottom of page