Dienst

Vitaal op maat

Met het op maat gemaakte programma Vitaal op maat leer je langdurig af te vallen en lekker in je vel te zitten. Op shakes, maaltijdvervangers en blaadjes sla leven, is niet vol te houden. Het is niet gezond en werkt op de lange termijn averechts. Blijvend gewicht verliezen is mogelijk. Leer waarom diëten niet werkt en vooral wat wél werkt.

 

Dit unieke leefstijlprogramma verschilt van andere methodes. Waarom? Ik kijk op een positieve wijze naar álles dat in jouw leven van invloed is. Je leert je gedrag en mindset te veranderen! En: je neemt álle facetten mee die van invloed zijn op jouw gewicht, zoals jouw slaappatroon en hormonenbalans.

 

Een gezondere leefstijl voelt voor jou misschien als abracadabra en erg ingewikkeld…. maar met de juiste begeleiding is dat zeker niet het geval! Mijn methode begeleidt jou hierin van A tot Z. En dat alles op een positieve en dus motiverende manier.

In ons kennismakingsgesprek bespreken wij jouw doelen en bekijken we wat jij nodig hebt. Je ontvangt dus een persoonlijk en op maat gemaakt traject. 

Meerdere consulten & intakegesprek

In het intakegesprek bespreken we wat jij wilt bereiken. Deze doelen zetten we om in een plan van aanpak. Tijdens de consulten bespreken wij de voortgang en verdere acties. Je ontvangt aanvullende tips èn samen achterhalen wij hoe jij het beste je doelen behaalt.

Weekschema's

Je ontvangt op maat gemaakte weekschema's, zodat jij datgene eet dat bij je past. Je kunt gemakkelijk wisselen qua maaltijden. Je hebt de vrijheid om te kiezen tussen de menu's van mij als coach of 1.500 andere menu's. Met deze weekmenu's eet jij voeding die vullend is, die veel voedingsstoffen bevat, die lekker is en waarmee je afslankt. Met nog meer gemak voor jou. Print de boodschappenlijst uit of zet deze direct door in de AH bestelapp.

Regelmatig telefonisch contact

Doordat we regelmatig telefonisch contact hebben, krijg jij net een extra steun in de rug. We bespreken waar je tegenaan loopt en wat er allemaal goed gaat. Hierdoor houd jij je leefstijlverandering gemakkelijker vol. Zie mij als jouw 'cheerleader', iemand die jou aanmoedigt de gezondere keuzes te maken. Dit zorgt ervoor dat die kilo's eraf blijven. 

jessica-uitsnede-blauw.png

Hoe ziet dit traject er uit?

In het eerste gesprek gaan we samen kijken of dit traject voor jou geschikt is. Het daaropvolgende gesprek is de intake. We bespreken wat jij wilt bereiken. Ook kijken we wat ervoor nodig is en wat de aanpak is.

Elke maand ontvang je de coachingsgesprekken die jij nodig hebt. Tussendoor krijg je thuisoefeningen. Jij leert aanpassingen meteen in de praktijk te brengen. Loop je ergens tegenaan? Dan sta ik voor je klaar. Je hebt alle ruimte om jouw wensen ter sprake te brengen.

Je ontvangt regelmatig thuisoefeningen die jou ondersteunen om de gelukkige, lekker etende, afslankende jij te worden.

Wat levert het me op?

Een slankere buik

Je kunt soms een hang naar 'perfectie' hebben. Leer je dat loslaten, dan kan het leven er heel anders uitzien. Ook al wil je graag controle, niet alle omstandigheden zijn ernaar.

 

Jij hebt wel controle over je gedachten en gevoelens. Hiermee om leren gaan, èn weten wat (wetenschappelijk gezien) je als mens gelukkig maakt, geeft houvast en troost.
Door ontspanning, voldoende slaap, gezonder en lekker eten, zit jij lekkerder in jouw vel.

Past dit traject bij jou?

Herken jij jezelf in 1 van de onderstaande stellingen:

Ben jij niet gewend om op de voorgrond te staan?

Geef je veel om de mensen om je heen? 

Ben jij vooral bezig om het de ander naar de zin te maken?

Ben jij gewend om jezelf negatief te behandelen, al ben je je daar wellicht (nog) niet bewust van? (Denk aan: ' wat ben ik stom', 'dik' en nog wat negatiever). 

Heb jij graag alles onder controle?

Zo ja, dan ga ik jou helpen om:

Jezelf meer tijd te leren gunnen.

Je grenzen te leren stellen.

Genoeg energie over te houden om aan leuke beweging toe te komen.

Jezelf beter te leren voeden, niet alleen qua gedachten, ook qua eten en drinken.

Jouw lijf stress te leren loslaten.

In plaats van dat je altijd in de actiestand staat, je ook rustig in de ontspanningsstand mag staan.

Op een constructievere manier met negatieve opmerkingen van jouw omgeving om leert gaan.

Ook geschikt voor:

Ondergewicht

Overgewicht bij kinderen

Slechte weerstand

Te weinig energie

Licht overgewicht

Zwaar overgewicht

Ongezonde leefstijl

Investering

De investering voor het traject bespreken we tijdens de intake. Ondersteuning kan heel laagdrempelig zijn van een aantal coachingsgesprekken met toegang tot de app inclusief weekmenu's. Meest gevraagd is het jaartraject. Je krijgt hierdoor een afgeslankter lijf en een gezondere levensstijl waardoor je de waarde meer dan terug verdient.

Benieuwd of jouw zorgverzekeraar een deel vergoedt?

Een groot aantal zorgverzekeraars vergoedt (een gedeelte van) de consulten van de BGN-gewichtsconsulent vanuit de aanvullende verzekering. Bekijk het overzicht op de website van de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten welke zorgverzekeraars dat zijn.

Als je op de betreffende zorgverzekeraar klikt, kun je lezen welke vergoeding er wordt gegeven. Raadpleeg bij twijfel je eigen verzekeraar of bekijk je polisvoorwaarden

Beslis nu

Waarom wachten? Het is 'jou'-tijd!

Er zal altijd iets zijn. Ga het gewoon doen.

Alleen jij kunt mogelijkheden zien en er iets aan doen.