Dienst

Vitaliteitsreset

Met een Vitaliteitsreset spreek je het zelfgenezende vermogen van jouw lijf aan. Denk eens aan je mobiele telefoon. Heb je er heel veel apps op, heeft 'ie geen goed virusprogramma of doe je geen update, dan heb je meer kans op haperingen. Jij maakt ook verschillende gebeurtenissen mee. Waar sla jij die op in je lijf?

Slechts 5% van jouw acties voer jij bewust uit. Met de Healing Reset Methode schakel je het onbewuste in wat 95% capaciteit van ons brein vormt. Hierdoor kom je op bijzondere verbanden en achtergronden van jouw klachten en vraagstelling. Het kan dus maar zo zijn dat jouw klacht een hele andere oorzaak heeft dan jij verstandelijk denkt. Doe je niets met die opgeslagen gebeurtenissen, dan gaat jouw lichaam na een tijd reageren. Je voelt je inmiddels wellicht gefrustreerd omdat dingen niet lopen, zoals je wilt. Je twijfelt aan je lichaam en je voelt niet goed aan wat je wel kunt doen. 


Reset dan de lading die jij hebt opgeslagen in je lijf. Wil jij een gezonder lijf, stel je dan open voor meer dan zichtbaar is om met je bewustzijn te begrijpen. We doorlopen samen een gestructureerde aanpak die ervoor zorgt dat je werkt van klacht naar kracht.

Deze aanpak zorgt voor verwerking, ontspanning, bewustzijn, acceptatie, inzichten, ‘terug naar de fabrieksinstellingen’, transformatie en verandering.

3 Sessies

In het intakegesprek bespreken we wat jij wilt bereiken. Benoem de klacht en waar deze klacht positief in mag veranderen. Denk hierbij groots! Neem als voorbeeld jouw gewicht. Wat heb jij nodig om te veranderen in een gelukkig persoon die blij is met zijn/ haar lijf?
Denk 'over the top'. Je ontvangt aansluitend praktische adviezen. 

Telefonisch contact

Na een aantal dagen neem ik telefonisch contact op om te horen hoe het met je gaat. En bespreek ik of je nog ergens tegenaan loopt bij het uitvoeren van de praktische adviezen.

Zelfheling door Quantum Touch

Quantum Touch maakt gebruik van speciale adem- en lichaamsconcentratietechnieken waarmee je energie door jouw lijf laat stromen. Een behandeling is veilig, rustig en ontspannend. 

Ook op afstand!

Het is fijn om te ervaren dat Quantum Touch net zo doeltreffend werkt op afstand.

Aanvullend aan reguliere behandelingen

Ik adviseer altijd om de normale medische zorg in te schakelen. Het is verstandig om bij acute of langdurige klachten contact op te nemen met de huisarts. Quantum Touch activeert het eigen zelfhelend vermogen en dat is precies wat de huisarts met eventuele medicatie ook probeert te doen. Dit kan elkaar versterken.

jessica-uitsnede-bloem.png

Hoe ziet dit traject er uit?

Het advies is om te starten met 3 sessies. Deze vinden in een tijdsbestek van 2 maanden plaats. Samen bekijken we wat jouw wens is. Als alles mogelijk is, wat is dan jouw grote doel? 1 Sessie duurt gemiddeld
80 minuten.

Wat levert het me op?

healing reset sessie image.jpg

Je spreekt jouw zelfgenezende vermogen aan.

Je komt meer in je kracht.

Je voelt je veiliger en zekerder.
Je vaart op je onbewuste en daardoor maak je keuzes die beter bij jou passen en die ondersteunen om het meeste uit jezelf te halen.

Alles is te resetten
Je ruimt ladingen en blokkades op.

Je gaat van klacht naar kracht.

Past dit traject bij jou?

Herken jij 1 van de onderstaande dingen?

Bepaalde dingen in je leven stromen niet.

Je vindt het een uitdaging om lekker in je vel te zitten.

Je voelt dat er onbewust blokkades, gedachten of verstoringen zijn die jou ervan weerhouden volledig krachtig te zijn.

Je wilt bepaalde ladingen resetten.

Je hebt een bepaalde klacht die opspeelt.

Je zit op de een of andere manier niet zo lekker in je vel.

Je wilt achterhalen wat jij nodig hebt om liefdevol en licht met (de dreiging van) ziekte om te gaan.

Zo ja, dan ondersteun ik jou om:

Lekkerder in je vel te zitten.

Meer in je positieve emoties te zitten.

Blijer te zijn.

Op een positievere manier om te gaan met zaken die nu in jouw gedachten heel negatief zijn. 

De klacht te veranderen in vrijheid.

Investering

Het advies is om te starten met 3 sessies. 1 Sessie duurt zo'n 80 minuten. Per sessie betaal je € 75. 

Je ontvangt 5% korting als je het volledige bedrag in 1 keer betaalt. Je betaalt dan € 213. Je komt van klacht in je kracht èn je ervaart meer energie waardoor je de waarde meer dan terug verdient.

Alles is te resetten

💎

De visie vanuit de Healing Reset Methode is: alles is te resetten!

🍀

Je spreekt met de healing reset methode je zelfgenezend vermogen aan. Je ontstoort ladingen en bewerkstelligt veranderingen waar je naar op zoek bent. Je voelt je daardoor beter en lichter.

🍀

Waarom doen jij en ik de dingen die we doen?

🍀

Hoe kan het dat je leven is zoals het nu is?

🍀

Wat heb je laten liggen waardoor je je nu afvraagt: waarom voel ik dit zo?, waarom voel ik pijn, hoezo gelukkig?!, wat lekker in mijn vel zitten?!

Controle houden vond ik vaak erg belangrijk. Indien ik te weinig rust neem, slaat dat op mijn darmen. De pijn in mijn nek kwam voort uit angst voor afwijzing en onzekerheid. En financieel welbevinden heeft te maken met onveiligheid.

🍀

Wat zou jij willen veranderen in je leven? Stel je zelf de vraag: wat zit hieronder? Van wie is het?

🕵‍♂

Terugkomend op ons onbewuste zie ik dat het ons uit goede bedoelingen beschermt voor bedreigende situaties. Daar is het ooit heel lang geleden voor gebouwd. Het vluchten, terug vechten en bevroren raken, zijn ontworpen om te overleven.

 

🎯

Het onbewuste beschermt ons voor bedreigende emoties (vaak onverwerkte), gedachtes en overtuigingen. Het zet ons vast in een patroon waarvan we diep van binnen weten dat het leven wat hierdoor is ontstaan ons ongelukkig houdt. Of het creëert pijn of andere ongemakken als afleiding voor de bedreigende lading. En dat gaat heel diep.

 

🤹

De meesten onder ons zullen één of meerdere ervaringen in hun leven kunnen opnoemen waarvan ze achteraf zullen zeggen: “had ik dat meer eerder gedaan” of “had ik eerder de knoop doorgehakt dan had ik niet dit ………en dat ………hoeven meemaken “.
John Sarno, Adam Heller en Steven Ray Ozanich zijn degene die ons een andere kijk op de ontwikkeling van klachten hebben gegeven. In het boek Weg van de Pijn van Saskia de Bruin staan hun ideeën op een toegankelijk manier opgeschreven.

 

👨‍⚕

Het psycho-fysiologisch proces, wat door het onbewuste aangestuurd wordt onder invloed van de lading (vaak onacceptabele emoties), zorgt voor een mild zuurstoftekort in spieren, pezen en/of zenuwen. Dit zuurstoftekort heeft als gevolg pijn.

 

👉

Anders gezegd; de onacceptabele emoties in het onbewuste creëren een afleidingsmechanisme. Je aandacht gaat uit naar je klachten en daardoor niet naar de bedreigende emoties.

 

🍀

Hoeveel beter kan het worden als je in staat bent om de bedreigende lading in je onbewuste ombuigt naar vrede?

 

🍀

Hoe zou het zijn dat de keuzes die bij je aankloppen gehoor krijgen?

 

🍀

Hoe zou je leven eruit zien als je je hart gaat volgen, zodat je het leven ontvangt wat bij JOU hoort?
 

🙏

Roelof Kalma.jpg

Roelof

Jessica van Raalte ontmoette ik enige tijd geleden en we hadden meteen een klik. Ze is open, prettig in de omgang en betrokken. Ik wilde me energieker en meer in balans voelen en heb toen besloten om bij Jessica een reset sessie te doen. In een reset sessie gaat ze door middel van kinesiologie alle punten van het lichaam na, zowel lichamelijk als psychisch. Als er blokkades gevonden worden dan wordt daarop ingezoomd om het op te lossen. De reset sessie heeft me zeker geholpen om mijn energiehuishouding meer in balans te brengen en mij energieker te voelen. Ik raad Jessica dan ook van harte aan!

Gecertificeerd

foto.jpg

De Healing Reset Methode is gecertificeerd door de KTNO (Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen). 

Beslis nu

Waarom wachten? Het is 'jou'-tijd!

Er zal altijd iets zijn. Ga het gewoon doen.

Alleen jij kunt mogelijkheden zien en er iets aan doen.