top of page
Dienst

Vitaliteitsreset

Wil je meer in je kracht komen? Meer jouw zelfgenezende vermogen aanspreken? Blokkades opruimen? Oftewel: van klacht naar kracht! 

Dan is de Vitaliteitsreset voor jou bestemd! Deze zorgt voor verwerking, ontspanning, bewustzijn, acceptatie, inzichten, ‘terug naar de fabrieksinstellingen’, transformatie en verandering.

Zie het als volgt: op je mobiele telefoon staan heel veel apps. Maar wanneer je geen goed virusprogramma hebt of niet regelmatig een update uitvoert, gaat je gsm haperen. Ditzelfde geldt voor jou. Ook jij maakt verschillende gebeurtenissen mee. Maar waar sla jij die op in je lijf?

Slechts 5% van jouw acties voer je bewust uit. Met de Healing Reset Metho de schakel je het onbewuste deel van jouzelf in, oftewel de overige 95% van ons brein. Hierdoor ontdek je bijzondere verbanden en achtergronden van jouw klachten en vraagstelling. Het kan dus maar zo zijn dat jouw klacht een hele andere oorzaak heeft dan jij verstandelijk denkt. 

Doe je niets met opgeslagen gebeurtenissen, dan gaat jouw lichaam na een tijd reageren. Je voelt je dan bijvoorbeeld gefrustreerd omdat dingen niet lopen zoals jij wilt. Of je gaat twijfelen aan je lichaam en voelt niet goed meer aan wat je wel kunt doen. 

In dit soort situaties is het goed de ‘lading’ die jij hebt opgeslagen in je lijf te resetten. Wil jij een gezonder lijf, stel je dan open voor meer dan alleen hetgeen zichtbaar is. Meer dan je bewustzijn kan begrijpen. We doorlopen samen een gestructureerde aanpak die ervoor zorgt dat je werkt ‘van klacht naar kracht’.
 

Drie sessies

Tijdens het intakegesprek bespreken we wat jij wilt bereiken. Benoem de klacht en waar deze klacht positief in mag veranderen. Denk hierbij groots! Neem als voorbeeld jouw gewicht. Wat heb jij nodig om te veranderen in een gelukkig persoon die blij is met zijn/haar lijf? Denk gerust 'over the top'. Je ontvangt aansluitend praktische adviezen van mij.

Telefonisch contact

Na een aantal dagen neem ik telefonisch contact op om te horen hoe het met je gaat. En bespreek ik of je nog ergens tegenaan loopt bij het uitvoeren van de praktische adviezen.

Zelfheling door Quantum Touch

Vervolgens gaan we aan de slag met Quantum Touch. Deze methode maakt gebruik van speciale adem- en lichaamsconcentratietechnieken waarmee je energie door jouw lijf laat stromen. Een behandeling is veilig, rustig en ontspannend. 

Ook op afstand!

Het is fijn om te ervaren dat Quantum Touch net zo doeltreffend werkt op afstand.

Aanvullend aan reguliere behandelingen

Ik adviseer altijd om de normale medische zorg in te schakelen. Het is verstandig om bij acute of langdurige klachten contact op te nemen met de huisarts. Quantum Touch activeert het eigen zelfhelend vermogen en dat is precies wat de huisarts met eventuele medicatie ook probeert te doen. Dit kan elkaar dus juist versterken.

jessica-uitsnede-bloem.png

Hoe ziet dit traject eruit?

Het advies is om te starten met drie sessies. Deze vinden in een tijdsbestek van twee maanden plaats. Samen bekijken we wat jouw wens is. Eén sessie duurt gemiddeld 80 minuten.

Wat levert het me op?

healing reset sessie image.jpg

Je spreekt jouw zelfgenezende vermogen aan.
Je komt meer in je kracht.
Je voelt je veiliger en zekerder.
Je vaart op je onbewuste en daardoor maak je keuzes die beter bij jou passen en die je ondersteunen om het meeste uit jezelf te halen.
Je ruimt ‘ladingen’ en blokkades op.
Je gaat van klacht naar kracht.

Past dit traject bij jou?

Herken jij één van de onderstaande situaties?

Bepaalde dingen in je leven ‘stromen’ niet.

Je vindt het een uitdaging om lekker in je vel te zitten.

Je voelt dat er onbewust blokkades, gedachten of verstoringen zijn die jou ervan weerhouden volledig krachtig te zijn.

Je wilt bepaalde 'ladingen’ resetten.

Je hebt een bepaalde klacht die opspeelt.

Je zit op de één of andere manier niet zo lekker in je vel.

Je wilt achterhalen wat jij nodig hebt om liefdevol en licht met (de dreiging van) ziekte om te gaan.

Zo ja, dan ondersteun ik jou om:

Lekkerder in je vel te zitten.

Meer in je positieve emoties te zitten.

Blijer te zijn.

Op een positievere manier om te gaan met zaken die nu in jouw gedachten heel negatief zijn. 

De klacht te veranderen in vrijheid.

Investering

Het advies is om te starten met drie sessies. Eén sessie duurt zo'n 80 minuten. Per sessie betaal je € 75,-. 

Je ontvangt 5% korting als je het volledige bedrag in één keer betaalt. In dat geval betaal je € 213,-. Je komt van klacht in je kracht én je ervaart meer energie waardoor je de waarde meer dan terugverdient.
 

Alles is te resetten

💎


De visie vanuit de Healing Reset Methode is: alles is te resetten!

🍀


Je spreekt met de Healing Reset Methode je zelfgenezend vermogen aan. Je ontstoort ‘ladingen’ en bewerkstelligt veranderingen. Je voelt je daardoor beter en lichter.

🍀


Waarom doen jij en ik de dingen die we doen?

🍀


Hoe kan het dat je leven is zoals het nu is?

🍀


Wat heb je laten liggen waardoor je je nu afvraagt: waarom voel ik dit zo? Waarom voel ik pijn? Hoezo gelukkig?! Wat nou, lekker in mijn vel zitten?! 

Vanuit eigen ervaring kan ik het volgende zeggen. Controle houden, was voor mij vaak erg belangrijk. Maar wanneer ik te weinig rust neem, wordt dat opgeslagen in mijn darmen. En de pijn in mijn nek kwam voort uit angst voor afwijzing en onzekerheid. En de drang naar financieel welbevinden bleek als achtergrond ‘onveiligheid’ te hebben.

🍀


Wat zou jij willen veranderen in je leven? Stel jezelf de vraag: wat zit hieronder? Van wie is het?

🕵‍♂


Terugkomend op ons onbewuste zie ik dat het ons uit goede bedoelingen beschermt voor bedreigende situaties. Daar is het ooit heel lang geleden voor gebouwd. Het vluchten, terugvechten en bevroren raken, zijn ontworpen om te overleven.

🎯


Het onbewuste beschermt ons voor bedreigende (vaak onverwerkte) emoties, gedachtes en overtuigingen. Het zet ons vast in een patroon waarvan we diep van binnen eigenlijk wel weten dat het ons ongelukkig houdt. Of het creëert pijn of andere ongemakken om maar af te leiden van de bedreigende ‘lading’. En dat gaat heel diep.


 🤹


De meesten onder ons zullen één of meerdere ervaringen in hun leven kunnen opnoemen waarvan ze achteraf zullen zeggen: had ik dat meer eerder gedaan. Of: had ik eerder de knoop doorgehakt dan had ik niet dit ………en dat ………hoeven meemaken.
John Sarno, Adam Heller en Steven Ray Ozanich zijn degenen die ons een andere kijk op de ontwikkeling van klachten hebben gegeven. In het boek Weg van de Pijn van Saskia de Bruin zijn hun ideeën op een toegankelijke manier beschreven.
 

👨‍⚕


Het psycho-fysiologisch proces, wat door het onbewuste aangestuurd wordt onder invloed van de ‘lading’ (vaak onacceptabele emoties), zorgt voor een mild zuurstoftekort in spieren, pezen en/of zenuwen. Dit zuurstoftekort leidt tot pijn.
 

👉


Anders gezegd; de onacceptabele emoties in het onbewuste creëren een afleidingsmechanisme. Je aandacht gaat uit naar je klachten en daardoor niet naar de bedreigende emoties.
 

🍀


Hoeveel beter kan het worden als je in staat bent om de bedreigende ‘lading' in je onbewuste om te buigen naar vrede?
 

🍀


Hoe zou het zijn wanneer de keuzes die op je pad komen, gehoor krijgen?
 

🍀


Hoe zou je leven eruitzien als je je hart gaat volgen, zodat je het leven ontvangt wat bij JOU hoort?
 
🙏


 

Roelof Kalma.jpg

Roelof

Jessica van Raalte ontmoette ik enige tijd geleden en we hadden meteen een klik. Ze is open, prettig in de omgang en betrokken. Ik wilde me energieker en meer in balans voelen en heb toen besloten om bij Jessica een reset sessie te doen. In een reset sessie gaat ze door middel van kinesiologie alle punten van het lichaam na, zowel lichamelijk als psychisch. Als er blokkades gevonden worden dan wordt daarop ingezoomd om het op te lossen. De reset sessie heeft me zeker geholpen om mijn energiehuishouding meer in balans te brengen en mij energieker te voelen. Ik raad Jessica dan ook van harte aan!

Gecertificeerd

foto.jpg

De Healing Reset Methode is gecertificeerd door de KTNO (Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen). 

Beslis nu

Waarom wachten?
Vind je niet de 'jou'-tijd is aangebroken?!
Alleen jij kunt de mogelijkheden zien en er iets aan doen.

bottom of page