top of page
Dienst

Vitaal de Luxe

Gezonder en fitter lijf

 

Ken je dit? Eigenlijk weet je dat je iets moet doen om gezonder te worden. Of dat je eigenlijk wel wat gewicht mag verliezen. Het programma “Vitaal de Luxe” leert jou om af te slanken met blijvend resultaat.

Dit unieke leefstijlprogramma verschilt van andere methodes. Waarom? Ik kijk op een positieve wijze naar álles dat in jouw leven van invloed is. Mentaal, lichamelijk, jouw levenssituatie, jouw overtuigingen…

Hierdoor is afvallen gemakkelijker. Samen nemen we ruim de tijd om stap voor stap die 15 kilo te verliezen.

Na afloop voel je je gezonder, gelukkiger en zit je lekkerder in je vel.
 

16 online of fysieke consulten incl. intakegesprek

 

Tijdens het intakegesprek bespreken we wat jij wilt bereiken. Deze doelen zetten we om in een plan van aanpak. Tijdens de consulten bespreken wij de voortgang en verdere acties. Je ontvangt aanvullende tips en samen ontdekken wij hoe jij het best je doelen behaalt én behoudt.

Weekschema's

 

Je ontvangt op maat gemaakte weekschema's, zodat jij datgene eet dat bij je past. Je kunt gemakkelijk wisselen qua maaltijden. Je hebt de vrijheid om te kiezen tussen de menu's van mij als coach of 1.500 andere menu's. Met deze weekmenu's eet jij voeding die vullend is, die veel voedingsstoffen bevat, die lekker is en waarmee je afslankt. Met nog meer gemak voor jou. Print de boodschappenlijst uit of zet deze direct door in de AH bestelapp.

Telefonisch contact

 

Doordat we regelmatig telefonisch contact hebben, krijg jij die extra steun in de rug. We bespreken waar je tegenaan loopt en wat er allemaal goed gaat. Hierdoor houd jij je leefstijlverandering gemakkelijker vol. Zie mij als jouw 'cheerleader', iemand die jou aanmoedigt de gezondere keuzes te maken. Dit zorgt ervoor dat die kilo's eraf blijven.

jessica-uitsnede-zit.png

WhatsApp-contact

Je hebt de mogelijkheid om mij regelmatig te appen. Bijvoorbeeld tijdens moeilijke momenten, zodat ik je even die ‘peptalk’ kan geven.  Of om je persoonlijke mijlpalen te delen, want successen wil je delen, toch? Ook ontvang je wekelijks meerdere apps om gemotiveerd te blijven.

Hoe ziet dit traject er uit?

In het eerste gesprek gaan we samen kijken of dit traject geschikt is voor jou. Het daaropvolgende gesprek is de intake. Hierbij bespreken we wat jij wilt bereiken. Ook kijken we wat ervoor nodig is en welke aanpak bij jou past.

Elke maand ontvang je twee coaching-gesprekken. Tussendoor krijg je thuisoefeningen. Jij leert aanpassingen meteen in de praktijk te brengen. Loop je ergens tegenaan? Dan sta ik voor je klaar. Voel je vooral ook vrij om jouw wensen ter sprake te brengen!

 

Je ontvangt alle informatie in één keer, zodat je datgene waar jij op dat moment de meeste behoefte aan voelt, meteen erbij kunt pakken.

Persoonlijk Traject

Wat levert het me op?

Een slankere buik

Je kunt soms een hang naar 'perfectie' hebben. Leer je dat loslaten, dan kan het leven er heel anders uitzien. Ook al wil je graag controle, de omstandigheden laten dat niet altijd toe.

Maar jij hebt wél controle over je gedachten en gevoelens. Hiermee om leren gaan én weten wat (wetenschappelijk gezien) je als mens gelukkig maakt, geeft houvast en troost.

Door ontspanning, voldoende slaap, gezond maar wel smakelijke voeding, zit jij lekkerder in jouw vel.

Ik adviseer je om krachtig te worden op het gebied van ‘de macht der gewoonte’. Rijd je op de automatische piloot naar jouw werk? Of graas je standaard dat koekje bij de koffie? Stel dat je dat koekje wat vaker laat staan. Of het laatste stukje naar je werk gaat lopen?
En mocht dat een te grote stap voor je zijn, dan kun je bijvoorbeeld wandelen op het moment dat je kind zwemles heeft. Verander je dit soort zaken, dan kom je in een positieve flow terecht.
Kijken en denken in mogelijkheden, vergroot de kans dat je je doelen bereikt.

Voor veel mensen zijn feestjes een grote uitdaging. Eén keertje is prima te doen. Maar ga je wat vaker naar een feestje toe? Zorg dan dat je op een plek zit (of staat) uit de buurt van de tafel met hapjes. Staat die tafel namelijk iets verderop dan voorkom je dat je steeds de strijd met jezelf aan moet gaan om niet nog één hapje te nemen.

Past dit traject bij jou?

Herken jij jezelf in een van de onderstaande stellingen:

Ben jij niet gewend om op de voorgrond te staan?

Geef je veel om de mensen om je heen? 

Ben jij vooral bezig om het de ander naar de zin te maken?

Ben jij gewend om jezelf negatief te behandelen, al ben je je daar wellicht (nog) niet bewust van? (Denk aan: ' wat ben ik stom', 'dik' en nog wat negatiever). 

Heb jij graag alles onder controle?

Zo ja, dan ga ik jou helpen om:

Jezelf meer tijd te leren gunnen.

Je grenzen te leren stellen.

Genoeg energie over te houden om aan leuke beweging toe te komen.

Jezelf beter te leren voeden, niet alleen qua gedachten, ook qua eten en drinken

Jouw lijf te leren stress los te laten.

In plaats van altijd in de 'actiestand' te staan, je te leren dat je ook rustig in de ontspanningstand mag staan.

Op een constructievere manier met negatieve opmerkingen van jou omgeving te leren omgaan.

Investering

De investering voor het traject van 8 maanden is 8 x € 89,90. Je ontvangt 5% korting als je het volledige bedrag in 1 keer betaalt. Je betaalt dan € 683,24. Je krijgt hierdoor een gezondere levensstijl waardoor je de waarde meer dan terugverdient.

Benieuwd of jouw zorgverzekeraar een deel vergoedt?

Veel zorgverzekeraars vergoeden (een gedeelte van) de consulten van de BGN-gewichtsconsulent vanuit de aanvullende verzekering. Op de website van de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten vind je een overzicht en kun je achterhalen welke zorgverzekeraars dit zijn.

Als je op de betreffende zorgverzekeraar klikt, zie je vervolgens welke vergoeding er wordt gegeven. Raadpleeg bij twijfel je eigen verzekeraar of bekijk je polisvoorwaarden.

Beslis nu

Waarom wachten? Het is 'jou'-tijd!

Er zal altijd iets zijn. Ga het gewoon doen.

Alleen jij kunt mogelijkheden zien en er iets aan doen.

bottom of page