top of page
Dienst

Healing reset - zelfheling

Met een Healing reset sessie spreek je het zelfgenezende vermogen van jouw lijf aan. Denk eens aan je mobiele telefoon. Heb je er heel veel apps op, heeft 'ie geen goed virusprogramma of doe je geen update, dan heb je meer kans op haperingen. Jij maakt ook verschillende gebeurtenissen mee. Waar sla jij die op in je lijf?

Slechts 5% van jouw acties voer jij bewust uit. Met de Healing Reset Methode schakel je het onbewuste in wat 95% capaciteit van ons brein vormt. Hierdoor kom je op bijzondere verbanden en achtergronden van jouw klachten en vraagstelling. Het kan dus maar zo zijn dat jouw klacht een hele andere oorzaak heeft dan jij verstandelijk denkt. Doe je niets met die opgeslagen gebeurtenissen, dan gaat jouw lichaam na een tijd reageren. Je voelt je inmiddels wellicht gefrustreerd omdat dingen niet lopen, zoals je wilt. Je twijfelt aan je lichaam en je voelt niet goed aan wat je wel kunt doen. 


Reset dan de lading die jij hebt opgeslagen in je lijf. Wil jij een gezonder lijf, stel je dan open voor meer dan zichtbaar is om met je bewustzijn te begrijpen. We doorlopen samen een gestructureerde aanpak die ervoor zorgt dat je werkt van klacht naar kracht.

Deze aanpak zorgt voor verwerking, ontspanning, bewustzijn, acceptatie, inzichten, ‘terug naar de fabrieksinstellingen’, transformatie en verandering.

3 Sessies

In het intakegesprek bespreken we wat jij wilt bereiken. Benoem de klacht en waar deze klacht positief in mag veranderen. Denk hierbij groots! Neem als voorbeeld jouw gewicht. Wat heb jij nodig om te veranderen in een gelukkig persoon die blij is met zijn/ haar lijf?
Denk 'over the top'. Je ontvangt aansluitend praktische adviezen. 

Telefonisch contact

Na een aantal dagen neem ik telefonisch contact op om te horen hoe het met je gaat. En bespreek ik of je nog ergens tegenaan loopt bij het uitvoeren van de praktische adviezen.

Zelfheling door Quantum Touch

Quantum Touch maakt gebruik van speciale adem- en lichaamsconcentratietechnieken waarmee je energie door jouw lijf laat stromen. Een behandeling is veilig, rustig en ontspannend. 

Ook op afstand

Het is fijn om te ervaren dat Quantum Touch net zo doeltreffend werkt op afstand.

jessica-uitsnede-bloem.png

Aanvullend aan reguliere behandelingen

Ik adviseer altijd om de normale medische zorg in te schakelen. Het is verstandig om bij acute of langdurige klachten contact op te nemen met de huisarts. Quantum Touch activeert het eigen zelfhelend vermogen en dat is precies wat de huisarts met eventuele medicatie ook probeert te doen. Dit kan elkaar versterken.

Hoe ziet dit traject er uit?

Het advies is om te starten met 3 sessies. Deze vinden in een tijdsbestek van 2 maanden plaats. Samen bekijken we wat jouw wens is. Als alles mogelijk is, wat is dan jouw grote doel? 1 Sessie duurt gemiddeld
80 minuten.

Persoonlijk Traject

Wat levert het me op?

foto.jpg

Je spreekt jouw zelfgenezende vermogen aan.

Je komt meer in je kracht.

Je voelt je veiliger en zekerder.
Je vaart op je onbewuste en daardoor maak je keuzes die beter bij jou passen en die ondersteunen om het meeste uit jezelf te halen.

Alles is te resetten
Je ruimt ladingen en blokkades op.

Je gaat van klacht naar kracht.

Past dit traject bij jou?

Herken jij 1 van de onderstaande dingen?

Bepaalde dingen in je leven stromen niet.

Je vindt het een uitdaging om lekker in je vel te zitten.

Je voelt dat er onbewust blokkades, gedachten of verstoringen zijn die jou ervan weerhouden volledig krachtig te zijn.

Je wilt bepaalde ladingen resetten.

Je hebt een bepaalde klacht die opspeelt.

Je zit op de een of andere manier niet zo lekker in je vel.

Je wilt achterhalen wat jij nodig hebt om liefdevol en licht met (de dreiging van) ziekte om te gaan.

Zo ja, dan ondersteun ik jou om:

Lekkerder in je vel te zitten.

Meer in je positieve emoties te zitten.

Blijer te zijn.

Op een positievere manier om te gaan met zaken die nu in jouw gedachten heel negatief zijn. 

De klacht te veranderen in vrijheid.

Investering

Het advies is om te starten met 3 sessies. 1 Sessie duurt zo'n 80 minuten. Per sessie betaal je € 75. 

Je ontvangt 5% korting als je het volledige bedrag in 1 keer betaalt. Je betaalt dan € 213. Je komt van klacht in je kracht èn je ervaart meer energie waardoor je de waarde meer dan terug verdient.

Beslis nu

Waarom wachten? Het is 'jou'-tijd!

Er zal altijd iets zijn. Ga het gewoon doen.

Alleen jij kunt mogelijkheden zien en er iets aan doen.

bottom of page