Over Jessica

Over Jessica

Gespecialiseerd in:

 

Voeding in balans

Leefstijl in balans

Gezond koken / maaltijdplanning

Op goed gewicht / afslanken
Je gelukkig voelen

Over

Mijn missie is om mannen en vrouwen te helpen die nog weinig tevreden zijn over hun lichaam en om hen te helpen met afvallen. Zij leren meer geluk te ervaren door gedachten en voeding aan te passen. Zodat ze vanuit liefde voor hun lijf afslanken met lekker eten. Waardoor ze gemakkelijker in balans blijven en zich gezonder voelen.

Mijn verhaal
 

In mijn tienerjaren werd psoriasis vastgesteld - een familie 'dingetje'. Meer op voeding letten, kan helpen. En dat klopt ook. Al is stressreductie ook belangrijk.
 

Niet dat ik altijd mega gezond heb gegeten. In mijn studententijd at ik weleens roze koeken met sperziebonen als warme maaltijd!
 

Een uitgebalanceerde leefstijl en op gewicht blijven, is voor mij wel altijd een manier geweest om de regie te houden over mijn leven. Gezonde voeding helpt om ziekten en overgewicht te voorkomen.*  


In mijn praktijk merkte ik dat vrouwen slank willen zijn om gelukkig te worden. Iets dat mij ook niet zomaar komt aanwaaien. Jouw lijf is van nature gericht op 'ongezondere' voeding en alle negatieve gedachten die bij jou opkomen.

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat we ons zelfs ongelukkiger voelen na afvallen. Misschien omdat het ons niet alles brengt wat wij in gedachten hebben?

Hoe mooi is het dat je leert hoe jij daaromheen kan werken. Niet alleen met voeding, ook met jouw gedachten. 

Jou helpen om met goede voeding, een uitgebalanceerde leefstijl en een frisse mindset jouw leefstijl zo te bevorderen dat jij je gezond en gelukkig voelt. Je maakt daarbij je eigen keuzes. Jij staat centraal en kiest wat bij jou past.

* Bron: Rijksoverheid

Boekelose Stoomblekerij 172

7548 EH  ENSCHEDE

info@jessicavanraalte.nl

Correspondentieadres

Josink Maatweg 9

7545 PS  Enschede

  • Instagram - Jessica van Raalte
  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon

Privacyverklaring

© 2020 door Jessica van Raalte