Workshop

Tijdsduur

2,0 uur


Investering

€ 45,-- per persoon
(exclusief btw)

Teambuilding: 
Voeding is Fun met Lunch

Voeding is fun! Lekker en voedzaam eten helpt jou bij alles wat je doet. Hoe pak je dit aan? Waar let je op? Tijdens dit opfrismoment leren jouw medewerkers wat goede voeding is en hoe ze dit praktisch in hun leefstijl inpassen. 

 

 

Wil je jouw personeel iets extra's bieden? Kies dan voor een sfeervolle en voedzame lunch. Het perfecte moment om jouw team samen te laten zijn.
 
Verruim je liever jouw blik en wil je buiten de deur aan de slag? Dat kan! Kies een leuke activiteit uit en combineer dit met de workshop Voeding is Fun. Leuke locatie of activiteit nodig, van painting in the dark tot speurtocht met buggies? Dan help ik jou graag.

"Lunch & Learn"
IMG-20180612-WA0009.jpg

Veelgestelde vragen

Wat is de maximale groepsgrootte?


Om gemakkelijk met elkaar in gesprek te gaan, zijn de groepen iets kleiner. De ideale groepsgrootte is 15 - 19 personen.
Hoe lang duurt de workshop?


Voor de investering van slechts 2 uur leert jouw personeel hoe ze gemakkelijk hun leefstijl aan kan passen èn maken ze gebruik van een heerlijke lunch. Deze tijdsindicatie is gebaseerd op een groep van 15 personen.
Wat levert het me op?


Jouw personeel maak je bewust dat je met voeding veel invloed hebt op hoe jij je voelt en hoe je werkt. We werken met z'n allen steeds langer. Fluitend je pensioen ingaan, gaat niet vanzelf. Sta eens stil bij wat je doet. We hollen met z'n allen hard door. Bijsturen qua voeding levert jouw medewerkers veel energie op. Is nu niet het moment? Jouw medewerkers krijgen handvatten, ook voor de toekomst. Wist je al dat je meer dan de helft van je chronische ziekten voorkomt door een goede leefstijl?
Medewerkers die goed in hun vel zitten, zijn productiever.
Waar is het?


Dat is lekker handig. Gewoon bij jouw organisatie op locatie. Juist behoefte om dit te combineren met jouw teambuildingsuitje? Dat kan ook.
Wat heb je nodig?


Voor een groep heb ik een ruimte nodig voor die hoeveelheid personen met (sta)tafels en stoelen. Een beamer is fijn. Kan ik mijn laptop aansluiten? Helemaal goed. Anders graag de mogelijkheid voor USB of inloggen/ presentatie e-mailen. Geen scherm? Lekker back-to-basics. Het is wel fijn dat de medewerkers de ruimte hebben om oefeningen uit te schrijven.