Gewichtsconsulent Enschede – Blijvend afvallen en lekker in je vel 

Blijf jij keer op keer diëten en ben en uiteindelijk telkens terug bij af? Bijna iedereen probeert een structureel probleem op te lossen met een tijdelijke oplossing. Uiteindelijk leidt dit tot grote frustraties, je hebt het gevoel dat je elke keer weer opnieuw moet beginnen.  

Als gewichtsconsulent in Enschede help ik je graag om een verandering aan te brengen in je leefstijl, want wat is er nou fijner dan een leefstijl waarbij je niet telkens hoeft op te letten, je niet schuldig hoeft te voelen als je een keer iets ongezonds eet maar wel op gewicht blijft? Ik help je graag met: 

  • Het aanpassen van je leefstijl zodat je niet continu hoeft te diëten; 

  • Het bereiken en vasthouden van jouw streefgewicht; 

  • Afvallen op een manier die past bij jouw leefstijl; 

  • Afvallen op een normale manier zonder intensief sporten, shaken of een crashdieet. 

Hoe kan ik je helpen?

Tijdens onze eerste kennismaking gaan we met elkaar in gesprek en leren we elkaar kennen. Wat zijn je doelen? Wat wil je bereiken en wat zijn jouw struikelblokken? Uiteraard zal ik ook veel over mezelf vertellen, het is natuurlijk belangrijk dat er een klik is van beide kanten.  

Zie je het zitten om met mij aan de slag te gaan? Dan plannen we een intakegesprek in. We gaan samen kijken naar je huidige leefstijl en brengen deze samen in kaart. Wat kunnen we wijzigen en waar ligt het “probleem”? In kleine stappen veranderen we je leefstijl in een tempo waar jij je fijn bij voelt. Het is namelijk belangrijk dat je niet het gevoel krijgt dat jou iets wordt ontnomen, want het moet een verandering zijn voor altijd.

Meld je nu aan voor een vrijblijvend consult.   

Ik vertel je graag in detail hoe ik je kan helpen met het bereiken van je doelen en het samen werken aan een betere jij. Schrijf je nu in voor een vrijblijvend consult zodat we snel kennis met elkaar kunnen maken. Tijdens dit consult ontvang je ook twee gratis tips (gebaseerd op jouw persoonlijke leefstijl) waarmee je direct aan de slag kunt!  

Boekelose Stoomblekerij 172

7548 EH  ENSCHEDE

info@jessicavanraalte.nl

Correspondentieadres

Josink Maatweg 9

7545 PS  Enschede

  • Instagram - Jessica van Raalte
  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon

Privacyverklaring

© 2020 door Jessica van Raalte