top of page
medewerker in balans.jpg

Gewichtsconsulent Enschede – Blijvend afvallen en lekker in je vel 

Herken je dat? Keer op keer ga je flink op dieet, maar uiteindelijk ben je steeds weer terug bij af. Om moedeloos van te worden! Gelukkig ben je zeker niet de enige. Bijna iedereen lost structurele problemen op met een tijdelijke oplossing. Maar dat leidt na verloop van tijd vaak tot grote frustratie. Je krijgt het gevoel dat je telkens weer opnieuw moet beginnen. Dat is het moment waarop een gewichtsconsulent in omgeving Enschede jou écht verder helpt!

Wil jij je fit voelen en weer lekker in je vel zitten? Een gezond gewicht draagt hier voor een groot deel aan bij. Weeg jij te veel? Dat kan verschillende oorzaken hebben. Merk je bijvoorbeeld dat naarmate je ouder wordt de kilo’s er minder makkelijk vanaf gaan? Of ben je al jaren op dieet met een diëtist en kun je de goede balans niet vinden? Wat de reden ook is; als gewichtsconsulent in Twente adviseer ik je graag hoe jij op een prettige manier een gezond gewicht bereikt. Dus ben jij op zoek naar hulp bij afslanken in omgeving Enschede? Vraag dan een gratis consult aan!

Afslanken met een gewichtsconsulent

Ik ben Jessica, een gewichtsconsulent in Twente en ik help je graag om verandering aan te brengen in je leefstijl in omgeving Enschede. Ik leer je wat bij jou past. Op een fijne manier maak jij je de gezondere leefstijl eigen. Wat is er nou mooier dan gezond genieten met een fundament waar je op kan bouwen? Ik zorg er graag samen met jou voor dat je na het afslanken op gewicht blijft, terwijl er wel ruimte blijft voor iets lekkers. Ik help je graag met:

 • Het krijgen van meer energie;

 • Het maken van voedingsoverzichten op basis van eigen keuzes. Ook als je op  zoek bent naar een gewichtsconsulent voor vegetariërs;

 • Het aanpassen van je mindset, bijvoorbeeld bij momenten van terugval;

 • Zonder shakes afslanken op je eigen tempo;

 • Afvallen tot je het type lijf hebt bereikt dat bij jou past;

 • Het stoppen met diëten en het starten met een gezondere leefstijl, gericht op de lange termijn.

Hulp bij afvallen in omgeving Enschede

Tijdens onze eerste kennismaking gaan we met elkaar in gesprek en leren we elkaar kennen. Wat zijn je doelen? Wat wil je bereiken? Wat zijn je valkuilen? Uiteraard zal ik ook veel over mezelf als gewichtsconsulent in Twente vertellen. Het is natuurlijk belangrijk dat er een klik van beide kanten is.

Als je besluit dat je met mij aan de slag wil gaan om je doelen te bereiken, starten we met een intakegesprek. Hierbij vul je het intakeformulier in. Daarbij ga ik verder dan menig ander voedingsconsulent. Door middel van het ingevulde intakeformulier krijg ik een beter inzicht in je huidige leefstijl. Dat is belangrijk om het startpunt van jouw persoonlijke traject vast te stellen. Bovendien vragen grote doelen om kleine stappen. Ik probeer dan ook zo snel mogelijk jouw grootste ‘knelpunten’ te achterhalen. Zo zorg ik ervoor dat de verschillende stappen voor jou haalbaar zijn. Wanneer je namelijk gerichte stappen binnen een bepaalde tijd kunt zetten, zijn de aanpassingen in jouw levensstijl goed vol te houden.

Meld je nu aan voor een vrijblijvend consult van een gewichtsconsulent

Ben je nieuwsgierig naar wat ik als gewichtsconsulent in Enschede voor jou kan betekenen? Ik luister graag naar je verhaal en jouw situatie. Ik ben dan ook dolenthousiast over het onderwerp en vertel je met plezier over de mogelijkheden die ik zie. Ook heb ik het graag over de wijze waarop we kunnen gaan samenwerken aan een ‘gezondere jij’. Ervaar hoe jij geholpen kunt worden en schrijf je nu in voor een vrijblijvend consult. Je ontvangt dan direct twee gratis tips gebaseerd op jouw persoonlijke levensstijl. Dan kun je gelijk aan de slag!

Waarom afslanken met een gewichtsconsulent?

Om lekker te leven, heb je een bak aan energie nodig. Ik help je graag bij het afvallen, zodat jij de dingen kunt doen die je leuk vindt. Wil jij (weer) lekker met je kinderen ravotten of die leuke sport uitoefenen? Jezelf fit en vitaal maken en ervoor zorgen dat jij – ook als je ouder wordt – nog de dingen kunt doen die jij wilt doen. Kortom, word gezond ouder en ervaar de voordelen:

 • Leuke hobby’s blijven doen;

 • Spelen met je (klein)kinderen;

 • Doorwerken tot je pensioen;

 • Zelfstandig blijven wonen;

 • Energiek de dingen doen die jij wilt doen.

Samen op weg naar een gezond gewicht

Het is goed voor je gezondheid om te letten op je voeding, beweging, slaap, ontspanning, stress en een goede luchtkwaliteit. Gezond leven begint bij genoeg energie om jezelf te ‘onderhouden’. Dat werkt het beste als je leefstijl in balans is. Genieten mag, sterker nog; graag zelfs. Echter, soms heb je ongemerkt best veel sociale gelegenheden, zoals verjaardagen, die het lastig maken om gezond te eten. Of misschien snaai je tussendoor meer dan je zelf doorhebt. Als je ouder wordt, verandert bovendien de werking van je spijsvertering. Dan heb je júist meer volwaardige voeding nodig; voeding die je lijf en brein ondersteunt. 
Doordat ik als kind familieleden verloor aan kanker, ben ik me van jongs af aan bewust dat het belangrijk is om zelf aan een goede gezondheid te werken.

Gezondheidswinst bereiken met een gewichtsconsulent

Gezondheidswinst bereiken kan snel. Je gezondheid verbetert al wanneer je vijf tot tien procent van je huidige lichaamsgewicht verliest! Stel dat je nu 100 kilo weegt. Dan wordt je gezondheid in dat geval al beter bij een gewichtsverlies van 5 tot 10 kilo! Graag help ik ook jou om gezondheidswinst te bereiken, ook als online gewichtsconsulent. 

Een gewichtsverlies van 5% tot 10% van je huidige lichaamsgewicht helpt bij de volgende punten:

 • Het verminderen van het risico op hart- en vaatziekten. Je bloeddruk, cholesterolgehalte en de waarden van de triglyceriden (soort vetachtige stof in je bloed) dalen;

 • Het voorkomen of uitstellen van diabetes type 2 (in de volksmond suikerziekte genoemd). Ik help je bij het aanpassen van je voeding. Daarnaast ga je ook nog eens actiever leven, dan verbeteren je bloedsuikerwaarden nóg meer!;

 • Het verminderen van klachten als slaapapneu en adempauzes. Niets is zo fijn als een heerlijke nachtrust!;

 • Het gemakkelijker bewegen. Met een lager lichaamsgewicht gaat beweging je nou eenmaal makkelijker af. Vooral bij lichamelijke inspanning die je hartslag laat toenemen. Beweeg je meer, dan voel jij je weer fitter. Twee vliegen in één klap dus.

Kan ik jou hulp bieden bij het afvallen in omgeving Enschede? Vraag dan vrijblijvend een gratis consult aan!

Lekker in je vel door hulp bij afvallen

Wist jij dat “gezond zijn” en “je gelukkig voelen” compleet met elkaar verbonden zijn? Lichamelijke activiteit leidt namelijk tot meer tevredenheid. Of geluk door gezondheid veroorzaakt wordt of dat geluk meer gezondheid brengt, is een kip-en-het-ei-verhaal. Zeker is wel dat gelukkige mensen langer leven. Ik heb een cursus “Wetenschap van welbevinden” (science of wellbeing aan Yale) gevolgd. De informatie daaruit heb ik opgenomen in het werkboek. Een gezonde leefstijl is namelijk makkelijker vol te houden wanneer je lekkerder in je vel zit.

“Wanneer iemand geen duidelijke dwingende noodzaak heeft om te veranderen, zal hij/zij bij de eerste de beste hindernis de verandering loslaten.”

Zet je nú in voor een gezondere leefstijl. Vraag mij als gewichtsconsulent om ondersteuning. Regel een vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij en ontvang twee tips die je direct op je eigen leefstijl kunt toepassen.

tmp review Minke.jpg

Minke

68 jaar, gezondere leefstijl & afvallen

"Ik beveel Jessica van Raalte van harte aan. Een paar maanden terug heb ik mijn voet gebroken en was daardoor een hele tijd aan de stoel gekluisterd, geen beweging, snaaien van verveling, met als gevolg een flink aantal kilo's erbij. 
Jessica heeft mij toen goede tips gegeven vooral lekker en gezonder te snaaien. Ook gaf ze aan hoe de maaltijden zonder pakjes en zakjes te bereiden, op natuurlijke basis met verse producten, meer groentes, minder vlees en met vezelrijke volkoren producten, waardoor je toch lekker snel vol bent.
Ook heb ik van haar lekkere recepten gekregen. Het gevolg is dat ik meerdere kilo's kwijt ben geraakt. 
Haar bedoeling is ook eigenlijk niet een dieet te volgen maar dat je leert lekkere en gezondere keuzes te maken zonder dat je steeds het gevoel hebt te moeten snaaien. 
Haar advies aan mij is op mij individueel afgestemd. Ik ben superblij dat ik mij heb laten adviseren door Jessica en kan haar dan ook van harte aanbevelen. Dankjewel Jessica."

bottom of page