top of page
IMG_9138-klein.jpg

Online afslanken met een voedings- en leefstijlcoach i.p.v. een diëtist in Enschede

Wil je afvallen? De meeste mensen hebben daarbij ondersteuning nodig. Wil je afslanken met een ‘online stok achter de deur’? Als gewichtsconsulent ondersteun ik jou met voedingsadvies over gezond en lekker eten. Meestal kun je gewoon bij mij terecht als voedingsconsulent. Alleen bij specifieke medische aandoeningen, denk aan diabetes, moet er een diëtist in Enschede ingeschakeld worden. Als voedings- en leefstijlcoach kijk ik verder dan alleen naar de voeding. Want ook andere factoren spelen een belangrijke rol Daardoor ben ik dé persoon die jou kan helpen bij het wijzigen van je leefstijl. ​

Hoe kan ik je helpen?

 

We gaan met elkaar in gesprek tijdens een vrijblijvende kennismaking. Heb je al een concreet beeld van hetgeen je voor ogen hebt? Of ben je nog zoekende daarin? Tijdens dit gesprek leer je ook mij kennen, zodat je kunt zien of er een klik van beide kanten is.

Denk je daarna ‘let’s do it’? Dan is de eerste stap een intakegesprek. Hoe ziet je leven en je leefstijl er nu uit? Ook brengen we in kaart waar de knelpunten zitten en wat mogelijke oplossingen zijn. Het is belangrijk om vanuit een positieve ‘vibe’ aanpassingen te maken. Jezelf ‘afhakken’ werkt namelijk alleen maar voor een korte tijd. Langdurige veranderingen realiseer je vanuit een positieve mindset. Oftewel: alles dat wél mag.

Online afslanken

 

Tijdens het online intakegesprek gaan we bespreken welke doelen je wilt bereiken en ontvang je online dieetadvies. Naast het weekmenu hebben we wekelijks online contact in de vorm van een online meeting. WhatsAppen mag altijd! 

Gemak 

Wanneer je coaching overweegt, zijn er mogelijk een aantal drempels die je kunnen weerhouden om daadwerkelijk te starten met het traject. Bijvoorbeeld de reisafstand naar de praktijk, wachtlijsten, het niet kunnen of willen verlaten van je huis of het veel onderweg zijn voor je werk. Daarom bied ik mijn coaching ook online aan.Waarom wachten om dat fittere en afgeslankte lijf te bereiken? Start met de hulp die je nodig hebt en plan vandaag nog een kosteloos kennismakingsconsult!

Digitale stok achter de deur 

Met het aanbieden van online voedings- en leefstijlbegeleiding wil ik drempels wegnemen die jou ervan kunnen weerhouden aan de slag te gaan. Bovendien kan ik het gemak van online coaching en de ‘digitale stok achter de deur’ nu in heel Nederland aanbieden. Hierdoor maakt het niet meer uit waar jij je bevindt, het enige dat je nodig hebt is een internetverbinding. Waar, wanneer en hoe de behandeling plaatsvindt, bepaal jij helemaal zelf. Ook kun je starten met een kosteloos kennismakingsgesprek om te achterhalen of online coaching bij je past. 

JVR online afsl Es kl.jpg

Jouw gezondheid doet ertoe 

Ik heb een enorme interesse in alles dat te maken heeft met gezondheid, voeding en het geluk dat hieraan verbonden is. Mijn focus ligt op de aanmoediging van mensen om voor zichzelf een gezondere leefstijl te realiseren. Je mag daarbij alle voeding eten. Al ‘boosten’ gezondere keuzes natuurlijk wel jouw gezondheid. Daarbij ondersteun ik cliënten bij gewichtsverlies en gedragsverandering. Deze gezondere leefstijl wordt gecreëerd door advies, coaching en maaltijdplannen. Indien nodig kan ik je ook helpen met darmtherapie

Lange termijn 

Mijn belangrijkste drijfveer komt voort uit een diep verlangen om mensen te helpen met het bereiken van hun doel met betrekking tot hun dieet en voeding. En daarbij staat voor mij de lange termijn voorop. Of je nu hulp nodig hebt bij gewichtsverlies of gewichtsbehoud, elke cliënt wordt individueel begeleid en voorzien van een goed onderzocht en uitgebreid plan, dat ze de rest van hun leven kunnen volgen.

Om het langetermijneffect van jouw inspanningen te bereiken, maak ik gebruik van diverse methoden. Eén daarvan heeft te maken met identiteit en motivatie.


Hierbij bespreek ik een methode, waarbij ik je begeleid bij het versterken van je ‘toekomstige ik’. Iedereen handelt in lijn met zijn of haar identiteit; wie jij bent en waar je voor staat. Mensen houden er ook van zich te gedragen in lijn met hun toekomstige, ideale zelf. Daar vloeit de motivatie voor bepaald gedrag uit voort. Als jij erg veel geeft om de dieren en het milieu, dan heb je een sterkere motivatie om minder vlees te eten. Dergelijke aspecten neem ik mee in het plan dat ik voor elke cliënt geheel op maat maak.

Ga je bij mij een langer traject aan, dan maak je een moodboard zodat jij bovengenoemd psychologisch aspect volop kunt benutten. Bij het moodboard richt jij je op datgene wat je graag in de toekomst ziet.
In genoemd voorbeeld maak je zelfs twee moodboards, eentje van je toekomstige ideale zelf en eentje van je toekomstige zelf maar dan zónder verandering.

Vervolgens vergelijken we beide moodboards en bespreken die met elkaar. Daarna zorg je dat het moodboard met je ideaalbeeld regelmatig bij jou in zicht komt. Door het fysiek aan de muur te hangen of als digitale foto op je smartphone mee te dragen (denk bijvoorbeeld aan je startscherm). De mogelijkheden zijn eindeloos, zo heeft een cliënt van mij hem in haar doktersjas gestopt. 

Streefgewicht behouden 

Met online dieetadvies ben ik in staat om je te helpen met het bereiken van je streefgewicht. Daarna wordt het vaak moeilijk en komt de kracht van een aangepaste levensstijl om de hoek kijken. Tijdens mijn coaching houdt het namelijk niet op zodra jij jouw streefgewicht hebt bereikt. De kracht van een langetermijneffect zit hem in: het omzetten van “gedachten die je afremmen” naar “gedachten over jezelf die je versterken”. En daar help ik je bij!

Deskundige begeleiding 

Ben je op zoek naar gezonde recepten of heb je professionele begeleiding nodig? Ik ben er om je te helpen op de weg naar een goede gezondheid. Heb jij begeleiding nodig om nu écht die leefstijlaanpassing door te voeren? 

Dichtbij, waar je ook bent 
Voordelen:  

Online afslanken (lees meer over verschil diëtist en voedingsconsulent)/voedingsdeskundige/gewichtsconsulent/voedings- en leefstijldeskundige:
- Keuze uit meer dan 1.500 smakelijke recepten

- Lichaamsgewicht, vetpercentage, fitmetingen bijhouden in de app 

- Gemakkelijke online boodschappenlijst 

- Persoonlijke aandacht

- Vertrouwen 

- Luisterend oor
- Extra ondersteuning via apps

- Mogelijkheid tot het sturen van WhatsApps tijdens uitdagende momenten

Voor wie, voor: 

 

- Gewichtsverlies of gewichtsbehoud

- Lange termijn

- Normale voeding

- Meer energie hebben

- Lekker in je vel zitten 

- Gelukkiger voelen  

 

Benieuwd naar succesvol afvallen?

tmp review Minke.jpg

Minke

68 jaar, gezondere leefstijl & afvallen

"Ik beveel Jessica van Raalte van harte aan. Een paar maanden terug heb ik mijn voet gebroken en was daardoor een hele tijd aan de stoel gekluisterd, geen beweging, snaaien van verveling, met als gevolg een flink aantal kilo's erbij. 
Jessica heeft mij toen goede tips gegeven vooral lekker en gezonder te snaaien. Ook gaf ze aan hoe de maaltijden zonder pakjes en zakjes te bereiden, op natuurlijke basis met verse producten, meer groentes, minder vlees en met vezelrijke volkoren producten, waardoor je toch lekker snel vol bent.
Ook heb ik van haar lekkere recepten gekregen. Het gevolg is dat ik meerdere kilo's kwijt ben geraakt. 
Haar bedoeling is ook eigenlijk niet een dieet te volgen maar dat je leert lekkere en gezondere keuzes te maken zonder dat je steeds het gevoel hebt te moeten snaaien. 
Haar advies aan mij is op mij individueel afgestemd. Ik ben superblij dat ik mij heb laten adviseren door Jessica en kan haar dan ook van harte aanbevelen. Dankjewel Jessica."

bottom of page