top of page
IMG_9138-klein.jpg

Online afslanken Deventer

met een voedings- en leefstijlcoach i.p.v. een diëtist in Deventer

 

Ben je aan het afslanken en kom je er niet helemaal uit? Ontvang een op maat gemaakt voedings- en leefstijladvies en bereik daarmee jouw leefstijldoelen.De meeste mensen kunnen gewoon terecht bij mij als voedingsconsulent. Bij bepaalde medische aandoeningen, zoals bijvoorbeeld hart- en vaatziekten, kom je terecht bij een diëtist. 

 

Heb jij weinig tijd, kies dan voor mijn online programma!

 

Bij afslanken is het van belang om naast je voeding en leefstijl ook je gedrag onder de loep te nemen. 95% van je acties voer je namelijk uit op de automatische piloot. Ik heb veel kennis over gedragsverandering en daarom al veel cliënten geholpen een gezondere leefstijl te bereiken. Daarnaast beschik ik ook over de mogelijkheden van darmtherapie. ​

Vrijblijvende kennismaking

 

Om meer over jouw situatie te weten te komen, plannen we een vrijblijvende kennismaking in. Je geeft aan wat je graag wilt bereiken en waar je tegenaan loopt. Tijdens dit gesprek geef ik ook aan wat ik voor je kan betekenen. Op het moment dat jij beslist dat je met mij aan de slag gaat, plannen we de intake in.

Advies online/advies in Deventer 

 

Tijdens het online intakegesprek, of fysieke intakegesprek in Deventer, nemen we de ingevulde intakeformulieren door. We bespreken jouw ‘plan de campagne’. Je ontvangt (afhankelijk van het type begeleiding) een digitaal werkboek en online voedingsadvies. Ook krijg je een weekmenu en hebben we regelmatig contact. Dat kan fysiek in Deventer of digitaal plaatsvinden. Dat gaat via Zoom, WhatsApp of Google Meet. Heb je vragen of wil je wat weten? Je mag altijd een WhatsApp-bericht sturen! 

Digitale stok achter de deur 

 

Online voedings- en leefstijlbegeleiding door mij zijn ontstaan vanuit het idee om deze drempels weg te nemen. Voor jou dus online gemak door middel van coaching en een digitale stok achter de deur in heel Nederland. Hierdoor maakt het niet meer uit waar jij je bevindt, het enige dat je nodig hebt is een internetverbinding. Waar, wanneer en hoe de behandeling plaatsvindt bepaal jij helemaal zelf. Ook kun je starten met een kosteloos kennismakingsgesprek om te achterhalen of online coaching bij je past. 

Mogelijk maken 

 

Je twijfelt wellicht of ondersteuning wat voor je is. Maar wist je dat verandering sowieso vaak gepaard gaat met weerstand? Zet tóch de stap om hulp te zoeken. Als je het vandaag niet doet, lukt het morgen dan wel?Of misschien twijfel je wat je precies nodig hebt. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek kan ik je vertellen wat ik voor je kan betekenen. Waarom wachten met energieker worden? Start vandaag nog en plan een kosteloos kennismakingsconsult!

Extra steun in de rug 

 

Mijn drijfveer is om jou op weg te helpen met het realiseren van een gezonder, fitter en energieker lijf. Waarbij je volledig jezelf mag zijn.Ik laat je zien dat aanpassingen het best gerealiseerd kunnen worden door zelfgemaakte keuzes die bij jou passen. Mijn coaching kan fysiek in Deventer plaatsvinden, maar ook prima online. 

Het enige dat telt is je brein, lijf en drijfveren 

Vaak richten we ons alleen op calorieën. Mijn passie ligt nu juist bij preventieve gezondheid, lekker in je vel zitten en jezelf gelukkig voelen. Dit gaat dus een stuk verder dan voeding alleen.Ik adviseer je graag in je eigen (on)mogelijkheden. Door gezondere keuzes gaan mijn cliënten lekkerder in hun vel zitten. Maar dat ze daarbij ‘gewoon’ mogen genieten van ongezonde dingen, is voor velen een ‘eye opener’. Ik help jou bij gewichtsverlies, mindset en leefstijlaanpassing. Je verandert jouw gedrag en krijgt inzicht in jouw valkuilen en hoe die te vermijden.

Lange termijnresultaten 

Ik vind het mooi wanneer mensen zich zó goed voelen bij hun nieuwe voedingsgewoonten, dat ze dit met gemak voor altijd volhouden. Dat ze afvallen en het nieuwe gewicht behouden, maar veel relaxter met voeding om kunnen gaan dan voorheen.

Liever gisteren dan vandaag

Je ziet graag morgen al de resultaten van de acties die je vandaag deed. Dat zou heel mooi zijn. Realiseer je echter dat er jaren (en jaren) voor nodig waren om tot jouw huidige situatie te komen.Als ik vandaag een bloembed uitzaai, staan de bloemen dan morgen al fier rechtop? (Ok, misschien bij onkruid …).Het kostte tientallen jaren aan veranderingen in de maatschappij en cultuur om een steviger makende omgeving te creëren. Begin vandaag met onkruid wieden. Maak het bloembed zaaiklaar en start.

Jouw stappenplan

Professionele hulp 

Ben je op zoek naar ideeën wat te eten? Of het nu vegetarisch of ‘standaard’ is? De recepten die ik je geef zijn gezond en toegepast op jouw energiebehoefte. Ik help je graag op weg naar dat fittere, afgeslankte lijf zonder shakes. Helemaal gericht op jouw persoonlijke situatie. Wil je nu écht concreet aan de gang? Neem contact met me op en plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

In Deventer of vanaf de bank

Sinds 2018 sta ik voor mijn cliënten klaar. De laatste jaren ook in Deventer. En door online begeleiding is het nog gemakkelijker om ook vanaf de bank écht van start te gaan. 

Voordelen:

 

Online afslanken (lees meer over verschil diëtist en voedingsconsulent)/voedingsdeskundige/gewichtsconsulent/voedings- en leefstijldeskundige/leefstijlcoach:


- Keuze uit meer dan 1.500 smakelijke recepten 
- Zet gemakkelijk voedingsvoorkeuren aan
- Schakel gemakkelijk voeding uit (die spruitjes mogen erin of eruit)
- Liever meer eiwitten? Dat kan!

- Zie jouw resultaten in de app terug (gewicht en diverse fitmetingen)

- Boodschappenlijst; gemakkelijk uit te printen of via AH te bestellen

- Aandacht voor jou

- Vertrouwen

- Ik luister graag naar jou en schakel snel in adviezen 

- Extra motivatie-apps om jou bewust te maken van je onderbewuste  

- Mogelijkheid tot het sturen van WhatApps tijdens uitdagende momenten
- Op maat gemaakt
- Laagdrempelig

Voor wie, voor: 

 

- Gewichtsverlies of gewichtsbehoud 

- Lange termijn 

- Normale voeding

- Meer energie hebben 

- Lekker in je vel zitten

- Gelukkiger voelen

- Gezond afvallen
- Afslanken binnen je eigen leefstijl 

 

Benieuwd naar succesvol afslanken?

tmp review Minke.jpg

Minke

68 jaar, gezondere leefstijl & afvallen

"Ik beveel Jessica van Raalte van harte aan. Een paar maanden terug heb ik mijn voet gebroken en was daardoor een hele tijd aan de stoel gekluisterd, geen beweging, snaaien van verveling, met als gevolg een flink aantal kilo's erbij. 
Jessica heeft mij toen goede tips gegeven vooral lekker en gezonder te snaaien. Ook gaf ze aan hoe de maaltijden zonder pakjes en zakjes te bereiden, op natuurlijke basis met verse producten, meer groentes, minder vlees en met vezelrijke volkoren producten, waardoor je toch lekker snel vol bent.
Ook heb ik van haar lekkere recepten gekregen. Het gevolg is dat ik meerdere kilo's kwijt ben geraakt. 
Haar bedoeling is ook eigenlijk niet een dieet te volgen maar dat je leert lekkere en gezondere keuzes te maken zonder dat je steeds het gevoel hebt te moeten snaaien. 
Haar advies aan mij is op mij individueel afgestemd. Ik ben superblij dat ik mij heb laten adviseren door Jessica en kan haar dan ook van harte aanbevelen. Dankjewel Jessica."

bottom of page