IMG_9138-klein.jpg

Online diëtist

Jessica van Raalte is jouw online diëtist. Als voedingsdeskundige is zij de persoon die jou kan helpen bij het wijzigen van je leefstijl. 

Online advies 

Tijdens het online intakegesprek gaan we bespreken welke doelen je wilt bereiken en ontvang je online dieetadvies. Naast het weekmenu heb je wekelijks online contact met Jessica tijdens een online meeting. Appen kan altijd. Jessica zal je meerdere apps per week sturen als steun in de rug. 

 
Gemak 
Wanneer je coaching door een diëtist overweegt, zijn er mogelijk een aantal drempels die je kunnen weerhouden om daadwerkelijk te starten met het traject. Bijvoorbeeld de reisafstand naar de praktijk, wachtlijsten, het niet kunnen of willen verlaten van je huis of het veel onderweg zijn voor je werk. Waarom wachten om dat fittere en afgeslankte lijf te bereiken? Start met de hulp die je nodig hebt en plan vandaag nog een kosteloos kennismakingsconsult! 
 
Digitale stok achter de deur 
Online voedings- en leefstijlbegeleiding door Jessica van Raalte is ontstaan vanuit het idee om deze drempels weg te nemen. Voor jou dus online gemak door middel van coaching en een digitale stok achter de deur in heel Nederland. Hierdoor maakt het niet meer uit waar jij je bevindt, het enige dat je nodig hebt is een internetverbinding. Waar, wanneer en hoe de behandeling plaatsvindt bepaal jij helemaal zelf. Ook kun je starten met een kosteloos kennismakingsgesprek om te achterhalen of online coaching bij je past. 
 
Jouw gezondheid doet ertoe 

Jessica van Raalte is gepassioneerd over gezondheid, voeding en het geluk dat hieraan verbonden is. De focus ligt op mensen aan te moedigen zich een gezondere leefstijl aan te meten. Je mag daarbij alle voeding eten. Al boosten gezondere keuzes jouw gezondheid. Daarbij ondersteunt Jessica van Raalte cliënten bij gewichtsverlies en gedragsverandering. Deze gezondere leefstijl wordt gecreëerd door advies, coaching en maaltijdplannen. 
 
 

Lange termijn 
De belangrijkste drijfveer van Jessica van Raalte is een diep verlangen om personen op de lange termijn te helpen in het bereiken van hun doel voor hun dieet en voeding. Of je nu hulp nodig hebt bij gewichtsverlies of gewichtsbehoud, elke cliënt wordt individueel begeleid en voorzien van een goed onderzocht en uitgebreid plan, dat ze de rest van hun leven kunnen volgen. 
 

Streefgewicht behouden 

Met online dieetadvies is Jessica in staat om je te helpen met het bereiken van je streefgewicht. Daarna wordt het vaak moeilijk. Dan komt de kracht van Jessica om de hoek kijken. Ze denkt niet alleen aan eetgewoontes. Voor haar houdt het namelijk niet op als je jou streefgewicht hebt bereikt. Haar kracht zit in het omzetten van gedachten die je afremmen naar gedachten over jezelf die je versterken. Ze helpt je om je leefstijl zo aan te passen dat je ook in staat bent om je streefgewicht te behouden. Juist als online diëtist kun je hier heel mooi iemand mee helpen, door wat vaker kort contact te hebben. 

Twijfel niet langer! Het is nu tijd om goed voor jezelf te zorgen. Vraag een vrijblijvend consult aan. 

 
Deskundige begeleiding 
Ben je op zoek naar gezonde recepten of heb je professionele begeleiding nodig? Jessica van Raalte is jou van dienst om je te helpen op weg naar een goede gezondheid. Heb jij begeleiding nodig om nu écht die leefstijlaanpassing door te voeren? Jessica van Raalte staat klaar bij het omturnen naar gezondere leefstijlgewoonten. Verken de website en ontdek de verschillende diensten die jou helpen je doelen te bereiken. 
 
Dichtbij, waar je ook bent 
Sinds 2018 sta ik voor jou klaar. Het is door online begeleiding nog gemakkelijker geworden om nu écht van start te gaan. 

Voordelen:  

Online diëtist (link naar: https://www.jessicavanraalte.nl/post/succesvol-afvallen-makkelijker-dan-ooit) / voedingsdeskundige/ gewichtsconsulent/ voedings- en leefstijldeskundige 

- Keuze uit meer dan 1.500 smakelijke recepten 

- Lichaamsgewicht, vetpercentage, fitmetingen bijhouden in de app 

- Gemakkelijke online boodschappenlijst 

- Persoonlijke aandacht 

- Vertrouwen 

- Luisterend oor 

- Extra ondersteuning via apps  

- Mogelijkheid tot het sturen van apps tijdens uitdagende momenten  

 

Voor wie, voor: 

- Gewichtsverlies of gewichtsbehoud 

- Lange termijn 

- Normale voeding 

- Meer energie hebben 

- Lekker in je vel zitten 

- Gelukkiger voelen  

 

Specifiek voor werkende vrouwen tussen de 20-40 jaar die onzeker zijn over zichzelf. Door middel van normale, gezondere voeding, mindsetaanpassing en positieve leefstijlverandering een afgeslankter lijf behalen. Vooral eerst gelukkiger voelen en vandaaruit het natuurlijke gewicht behalen.  Jessica van Raalte begeleidde al mannen en vrouwen van 21 tot 87 jaar jong.  
 

Referentie: 
Anna 
65 jaar, gezondere leefstijl & afvallen 

  

"Toen Jessica de deur opende voor mijn 1e afspraak, voelde ik gelijk haar warmte en kreeg ik een thuis-gevoel! Dat alles werd bevestigd in de verschillende keren dat wij elkaar ontmoet hebben. Haar interesse in mij en in de dingen die ik haar vertelde waren oprecht en ik had dan ook geen enkele moeite om haar in vertrouwen te nemen en te vertellen over de dingen die in mijn leven hebben gespeeld of die nog steeds spelen. Ik zou haar zeker aanraden aan mensen die iets extra's zoeken naast alleen het weegmoment! Die persoonlijke touch die zij beloofde, is zeker uitgekomen."