IMG_9138-klein.jpg

Online afslanken met een voedings- en leefstijlcoach i.p.v. een diëtist

Als je wilt afvallen, heb je vaak ondersteuning nodig. Wil je afslanken met een online stok achter de deur? Als gewichtsconsulent ondersteun ik jou met voedingsadvies over gezond en lekker eten. 
De meeste mensen kunnen gewoon terecht bij mij als voedingsconsulent. Bij bepaalde medische aandoeningen, zoals bijvoorbeeld diabetes, kom je terecht bij een diëtist. 
Als voedings- en leefstijlcoach kijk ik breder dan voeding alleen. Daardoor ben ik de persoon die jou kan helpen bij het wijzigen van je leefstijl. 

Online advies 

Tijdens het online intakegesprek gaan we bespreken welke doelen je wilt bereiken en ontvang je online dieetadvies. Naast het weekmenu hebben we regelmatig contact in de vorm van een een online meeting. Appen kan altijd. 

 
Gemak 
Wanneer je coaching overweegt, zijn er mogelijk een aantal drempels die je kunnen weerhouden om daadwerkelijk te starten met het traject. Bijvoorbeeld de reisafstand naar de praktijk, wachtlijsten, het niet kunnen of willen verlaten van je huis of het veel onderweg zijn voor je werk. Waarom wachten om dat fittere en afgeslankte lijf te bereiken? Start met de hulp die je nodig hebt en plan vandaag nog een kosteloos kennismakingsconsult! 
 
Digitale stok achter de deur 
Online voedings- en leefstijlbegeleiding door mij zijn ontstaan vanuit het idee om deze drempels weg te nemen. Voor jou dus online gemak door middel van coaching en een digitale stok achter de deur in heel Nederland. Hierdoor maakt het niet meer uit waar jij je bevindt, het enige dat je nodig hebt is een internetverbinding. Waar, wanneer en hoe de behandeling plaatsvindt bepaal jij helemaal zelf. Ook kun je starten met een kosteloos kennismakingsgesprek om te achterhalen of online coaching bij je past. 
 
Jouw gezondheid doet ertoe 

ik ben zeer gepassioneerd over gezondheid, voeding en het geluk dat hieraan verbonden is. De focus ligt op mensen aan te moedigen zich een gezondere leefstijl aan te meten. Je mag daarbij alle voeding eten. Al boosten gezondere keuzes jouw gezondheid. Daarbij ondersteun ik cliënten bij gewichtsverlies en gedragsverandering. Deze gezondere leefstijl wordt gecreëerd door advies, coaching en maaltijdplannen. 
 

Lange termijn 
De belangrijkste drijfveer van mij is een diep verlangen om personen op de lange termijn te helpen in het bereiken van hun doel voor hun dieet en voeding. Of je nu hulp nodig hebt bij gewichtsverlies of gewichtsbehoud, elke cliënt wordt individueel begeleid en voorzien van een goed onderzocht en uitgebreid plan, dat ze de rest van hun leven kunnen volgen. 

 

Streefgewicht behouden 

Met online voedingsadvies ben ik in staat om je te helpen met het bereiken van je streefgewicht. Daarna wordt het vaak moeilijk en komt de kracht van een aangepaste levensstijl om de hoek kijken. Tijdens het coachen houdt het namelijk niet op als jij jou streefgewicht hebt bereikt. De kracht zit in het omzetten van gedachten die je afremmen naar gedachten over jezelf die je versterken.

 
Deskundige begeleiding 
Ben je op zoek naar gezonde recepten of heb je professionele begeleiding nodig? Ik ben je  van dienst om je te helpen op weg naar een goede gezondheid. Heb jij begeleiding nodig om nu écht die leefstijlaanpassing door te voeren? 
 
Dichtbij, waar je ook bent 
Sinds 2018 sta ik voor jou klaar. Het is door online begeleiding nog gemakkelijker geworden om nu écht van start te gaan. 

Voordelen:  

Online afslanken (lees meer over verschil diëtist en voedingsconsulent)/ voedingsdeskundige/ gewichtsconsulent/ voedings- en leefstijldeskundige 

- Keuze uit meer dan 1.500 smakelijke recepten 

- Lichaamsgewicht, vetpercentage, fitmetingen bijhouden in de app 

- Gemakkelijke online boodschappenlijst 

- Persoonlijke aandacht 

- Vertrouwen 

- Luisterend oor 

- Extra ondersteuning via apps  

- Mogelijkheid tot het sturen van apps tijdens uitdagende momenten  

 

Voor wie, voor: 

- Gewichtsverlies of gewichtsbehoud 

- Lange termijn 

- Normale voeding 

- Meer energie hebben 

- Lekker in je vel zitten 

- Gelukkiger voelen  

 

Benieuwd naar succesvol afvallen?


 

Referentie: 
Anna 
65 jaar, gezondere leefstijl & afvallen 

  

"Toen Jessica de deur opende voor mijn 1e afspraak, voelde ik gelijk haar warmte en kreeg ik een thuis-gevoel! Dat alles werd bevestigd in de verschillende keren dat wij elkaar ontmoet hebben. Haar interesse in mij en in de dingen die ik haar vertelde waren oprecht en ik had dan ook geen enkele moeite om haar in vertrouwen te nemen en te vertellen over de dingen die in mijn leven hebben gespeeld of die nog steeds spelen. Ik zou haar zeker aanraden aan mensen die iets extra's zoeken naast alleen het weegmoment! Die persoonlijke touch die zij beloofde, is zeker uitgekomen."