top of page
  • Foto van schrijverjessicavanraalte

Afvallen betekent je eten plannen

Onlangs deelde ik mijn eetplanning voor de week. Leuk om terug te horen van mensen dat dat helpt. Waarom zou je? Met genoeg dingen om te doen, is een weekplanning voor mij net iets praktischer. Ik vind het efficiënt om niet om de dag naar de supermarkt te hoeven. Waar je overigens altijd voor verleidingen staat. Van andere mensen weet ik dat ze ervan gruwen om alvast van tevoren op te schrijven wat te gaan eten. Je weet toch niet waar je zin in hebt die dag?!


Zin kun je altijd maken. En ja, soms in het voor- of najaar kom je een beetje bijzonder uit. Als je snert staat te plannen en het wordt die week opeens reuze warm. Gelukkig heb je daar weersvoorspellingen voor. Al ga ik niet zo ver, dat ik die van tevoren continu check:). Je wilt graag goed gevuld de dag doorkomen. Heb je een super onregelmatig leven, kijk dan of je dingen klaar kunt maken, die daarbij passen. Veel mensen hebben wel grofweg een idee hoe de week loopt.


Je staat anders voor verrassingen. Heb je trek, dan wil je nú eten. Als je dan bedenkt wat je wilt gaan eten, waar denkt jouw brein aan? Waarschijnlijk niet die maaltijd die wat langer duurt. Je gaat al snel voor kant-en-klaar voer. Weinig kant-en-klaar voer is #boostjouwlijfproof. Eet je dat vaker? Dan heb je meer uitdaging om in model te blijven. Maak wat lekkers voor de dag klaar. Jij bent degene die alles de hele dag mag doen. Boost jouw lijf!42 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page