top of page
  • Foto van schrijverjessicavanraalte

Jouw hoofd tussen de suikerbieten?

Op 9 juli 2019 is het suikermaxdag. Het gemiddelde kind van 4-8 jaar jaste de suikermax van een heel jaar er op dat moment al doorheen.

Wanneer valt jouw suikermaxdag? Steek jij jouw 'kop' liever tussen de suikerbieten? Of neem je 1 seconde de tijd om jezelf achter de oren te krabben? Wellicht is minderen handiger? Gebruik een tijd drie vierde van jouw standaard hoeveelheid suiker. Je kunt dan langzaam maar zeker minderen.


Als klein kind lustte ik ook alleen maar thee met suiker en melk. Tegenwoordig drink ik 'm 'gewoon' au naturel. Je hoeft geen 'heilige' te zijn. Ben ik ergens anders dan gaat er in mijn latte machiato ook een beetje suiker. Ja, helemaal afleren is voor mij ook nog een 'work in progress' (dat ik überhaupt iets van koffie ben gaan drinken, is voor mij al een 'wonder'). Niet dat het hoeft, gewoon omdat het kan:). (En ja, ik weet het, minder koffie is beter. Max. 2-3 koppen per dag.)


Een mooie afbeelding tref je op de site aan van Foodwatch.
7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page