top of page
  • Foto van schrijverjessicavanraalte

Pak die minibeweging

Jij hebt genoeg te doen. Tijd pakken om voor jezelf te zorgen, is een grote uitdaging. Alles is echter mogelijk. Help jezelf en bouw het in je schema in. Dan is de kans groter dat je het doet. Meestal voer ik mijn oefeningen uit voordat ik ontbijt maak. Vanochtend zat ik in de flow met werken en liep het iets uit. (Ik werk aan mijn bedrijf ook 's ochtends vroeg.)


Nadat ik de bedden van de kids afhaalde, wasmachine aangezet. Een minuutje gepakt voor het hoelahoepen (iets meer tijd voor de video). Daarna de vaatwasser inpakken. Konijnen verzorgen en hup verder aan het werk. Natuurlijk snap ik dat je zoiets hebt, pfff. Kijk wat jij voor jezelf belangrijk vindt. Is dat meer slaap, meer beweging, meer ontspanning? Hoe krijg jij dat voor elkaar? Wat vind jij belangrijk?

Voldoende ontspanning is voor mij dus de uitdaging! Ik zoek het nu vooral in mini pauzes. Probeer flow te krijgen in je werk. Is jouw werk daarvoor minder geschikt? Wees dan bewust met één ding bezig en richt daar je aandacht op. In ieder geval train ik mijn brein dat ik blij ben met alles dat ik mag doen. Ha, ha, we maken onszelf de kop gek. Zorg dus voor de balans. Happy weekend!

18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page