top of page
  • Foto van schrijverjessicavanraalte

Plan alvast tijd in om te switchen van zorgverzekeraar

Bijgewerkt op: 28 nov. 2019

Een slimme meid is op haar toekomst voorbereid! Bespaar geld. Dat doe je door jaarlijks te switchen van energie, zorgverzekeraar en dare devils doen het met internet. Dan kun je dat geld uitgeven aan een van mijn leefstijlprogramma's zodat jij jezelf verder helpt:). Bij mij raak je kilo's kwijt.

Waarom? Je ziet door de bomen het bos bijna niet meer. Waar moet je heen? Stop, kom bij mij langs. We kijken samen wat bij jou past. Nu maakte ik met veel liefde weekmenu's voor jou. Alleen is het het meest handig om te kijken wat jij in jouw schema in kan passen. En, waarom ik? Daarom: Bij mij kun je veel eten voor weinig calorieën. Zodat je wél ruimte hebt om (mini beetjes) te snaaien. Go for the 90/10-regel. Ik vlieg het van de andere kant aan. Afvallen door meer te eten. En eten doe je toch. Maak er dan voor jezelf vooral iets leuks van. Wees je bewust van alles dat je eet, voelt en beleeft. Hack jouw onderbewuste, en kom verder dan je ooit durfde te dromen*. Bel nu (06) 22 85 31 92 Meer weten over kiezen? Let op: dit betreft nog de informatie voor 2019!

Let op: dat wordt genieten geblazen. En dat zomaar in je huidige lijf met je huidige leven.

Keuzes maken, daar draait het om. En die high tea die je op de foto ziet, is iets dat zo nu en dan zeker kan. Je kiest voor je dagelijkse voeding liever iets met minder bewerkt eten, meer vezels en meer échte voeding:). Juist zodat je dit kan èn je lekker in je lijf en vel blijft zitten. * De healing reset sessie pilot draait op dit moment en is los bij te boeken.

13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

ความคิดเห็น


bottom of page