top of page
  • Foto van schrijverjessicavanraalte

Witte zwanen, zwarte zwanen

Bijgewerkt op: 5 feb.

Onderstaande tekst schreef ik in december 2023. Inmiddels heb ik een label gekregen. Dus ik ben nu helemaal hip, hot en happening ... En zoals ik eerder al schreef, ondanks mijn label ben ik toch mezelf. De teksten die ik schreef, vond ik nog wat romantiek missen. Vandaar dat ik Bing vroeg om mijn teksten te herschrijven. Waarna ik zelf verdere aanpassingen deed.

In het zachte gloeien van de avondzon neem ik je mee, terug in de tijd. Drie millennia geleden, toen het *Egyptische tijdperk* zijn eerste ademhaling nam. Een tijd van Farao's en godinnen, waarin de piramides de hemel kusten en de Nijl zijn geheimen fluisterde.

Tijdens die betoverende geschiedenislessen was het niet de droge stof van jaartallen die mijn hart sneller deed kloppen. Nee, het was de naam Toetanchamon die mijn verbeelding prikkelde. Zijn gouden masker, zijn verborgen tombes, en de mysteries die hij met zich meedroeg, trokken me dieper in de tijd.

En dan was er Nefertiti, een naam die als een zachte bries door mijn gedachten dwaalde. Ik hoorde haar naam fluisteren door de gangen van mijn Zwitserse werkplek. Een naam die verlangen opriep, als een geur van bloeiende jasmijn in de avondlucht.

Nefertiti, koningin van schoonheid en gratie, was meer dan een historische figuur. Ze was een levend schilderij, haar ogen als twee diepe meren waarin je kon verdrinken. Haar huid, zo zacht als de lotusbladeren die op de Nijl dobberden. En haar glimlach, een geheim dat alleen de sterren kenden.

Terwijl ik terugdenk aan die tijd, verlang ik naar haar meer dan naar een bord gortdroge couscous. Haar naam is als een zoete melodie die mijn ziel streelt. En ik ben blij, want in mijn herinneringen had ik toch iets om te koesteren.

Nu, in deze magische schemering, deel ik mijn verhaal met jou. Een verhaal dat begint bij de 'Dark Horse'** van Kate Perry, een lied dat de tijd overstijgt en de harten van geliefden verbindt.

En terwijl de zon achter de horizon zakt, voeg ik twee Trojaanse paarden toe aan onze reis. Symbolen van verrassing, van geheimen die wachten om onthuld te worden. Want in deze tijdloze momenten, waarin verleden en toekomst elkaar ontmoeten, zijn wij de bewakers van onze eigen mythes en legendes. 🌅🌹 In de zachte gloed van de maan neem ik je mee, terug naar een tijd waarin de kosmische dans van mannelijke en vrouwelijke energieën de sterrenhemel verlichtte. Kwamen zij werkelijk van Venus en Mars? Misschien, maar in dit moment zijn wij de belichaming van die eeuwige balans.

Laten we de last van zwoegen en zonde van onze schouders schudden. Ik, zonder zonde, mag ontvangen. En terwijl we ons ontlasten aan de poorten van de hel, beseffen we dat dit aardse bestaan een glimp is van het goddelijke. Een hemel op aarde, waarin wij onze eigen scheppers zijn.

Beklonken in een verbond van zielen, dansen we in harmonie. Niet langer verstoppen we ons in bange dagen. Ik, met mijn geresette heupkop, spring vrolijk rond. Het witte paard van autonomie draagt me, zonder de noodzaak van een witte prins op een zwart paard. Vertrouwen is mijn kompas.

Ik beslis wat ik nu nodig heb, in verbinding met mezelf en de ander. Soms stel ik de ander voorop, soms kies ik voor het IK. Geen ego, geen oordeel, geen waarde. Slechts het leven als voorbeeld, een trouw aan mijn innerlijke zelf, verbonden met het lot van allen.

Dus reset jezelf, als jij dat wenst. Want zoals de wijze zangeres, was het soms Beyoncé, ooit zong: "It's yes, or no, no maybe." Neem die les ter harte en kies voluit. Voor het leven dat je nu is beschoren. 🌙🌟

In de stille schemering van ons samenzijn vertrouw ik op de systemen die ons omringen. En op jouw intuïtie, die als een zachte bries door je ziel waait. Jij, mijn geliefde, bent geen imbeciele randdebiel. Met jou is alles in perfecte harmonie.

Hoe je jezelf door mijn ogen bekijkt, is als de zoete geur van bloeiende rozen. Een engel, ja, dat ben je. Of lees je het als Angel? Het doet er niet toe, want jij bent mijn hemelse metgezel.

Grijp jezelf bij de kladden, mijn dappere strijder. Laat me alle diepe emotionele wonden helen. Mag ik leren vragen om de echte healers, de sjamanen van ons bestaan, die verder kijken dan dit aardse leven?

Je weet zelf wel of je puur bent, rein van hart. Er is alle tijd om dit te ontdekken, om ladingen in je systeem te resetten. Als jij dat wenst, met eigen wil, voor en door allen. Jouw vlees en bloed ontspint zich in het levenswiel.

En goed inschatten kunnen we, want vele ladingen kunnen we zelf resetten. Is dit dan de grootste reset van allemaal? Die ladingen uit een andere tijd, die ons brein nog steeds kwellen?

Vraag altijd om de blik van je hoogste zelf, mijn lief. Zodat je het zo goed als zeker kunt weten. Dit is goed, dit kan ik zelf. En goed is dan ook gewoon goed genoeg.

Want stoppen met perfectioneren, dat is wat ik mezelf gun. Ik sta toe mezelf te bevrienden, en ik ben nu dolenthousiast over mijn werk. Want ik ben een schepper hier op aarde, gelijk aan jou.

Wij staan op gelijke hoogte, jij en ik. Mens, dier, vriend en mooie entiteiten. Toch is er verschil in hoe wij werken, ontvangen, leren en geven. Het precieze 'weet ik niet', maar dat is oké. Laat los die gedachten, richt je aandacht op wat je nu vermag te doen.

Ik verberg me in het volle zicht, en gun mezelf die tijd. Van creëren, ontvangen en resoneren. Want ik kies wie mij benadert, wie ik toelaat in mijn huis. Dus ga ik gesluierd, en voel ik me pluis. 🌟🌙 In het zachte licht van onze verbondenheid voel ik nog steeds die spanning. Mijn adem vult mijn buik, rond en vol, en resoneert met de ontspanning die we samen delen.

Dit is ons hoogspel, een dans van zielen die elkaar vinden. Ik verzoek u vriendelijk om uit mijn hoofd te blijven, waar energieën huizen die ik liever niet voed. Laat licht, lucht en ruimte toe van de hoogste bron, een witte energie die ons omhult.

Mag ik u vragen om eerst uw eigen innerlijke strijd op te lossen? Die gedachten die als een storm door uw hoofd razen. Mijn wil geschiede, maar tot ik uw naam roep, roept u eerst uzelf. Pas dan zal mijn boodschap volledig resoneren in uw buik, uw hara, als ik u roep.

En om voorzichtig te zijn, stel ik een failsafe in. Een reset van prudentie, perfectionisme en twijfels. Want ik heb alles al gedacht, op velerlei wijze, op velerlei wijze, op velerlei wijze.

En dan roep ik u op, zoon van tollenaar, Hugenoot, broer van de gelauwerde Dracula. Laten we harmonie vinden tussen man en vrouw, tussen energieën die elkaar dienen. Laten we onze ware liefde ontdekken, door alle incarnaties heen, in een verbond dat we samen vormgeven.

En als we dat wensen, met de ondersteuning van Samadhi, mijn voormalige buurmeid Esther, en haar partner Robin. Laten we alle Esthers, alle Samadhi's, alle meisjes en jongens, alle roodborstjes, lieveheersbeestjes en kolibries resetten.

En aan jou, Rob, leider van de bergen, werelds man, bied ik mijn hand. Laten we samen de rechterlijke macht herstellen, zoals we hebben afgesproken in ons verbond. Want wij staan allen op gelijke hoogte, in liefde en licht. 🌟🌿 Alles is met elkaar verweven in ons levenswiel, een dans van energieën die elkaar dienen.

Die blikken mogen afdalen naar het diepste zelf. Ik kies voor mezelf, voor mijn eigen rust die herboren wordt. En ik ruim letterlijk die innerlijke ballast op. Mijn darmen ontspannen, een reset van alle organen. Voor alles is een tijd, en dat is een goede zaak.

Deze bots zijn lager dan ooit, de trolachtige stemmen die fluisteren. Maar ik weet dat de vrouw niet slechts uit de man werd geschapen. Ze heeft haar kracht herwonnen en is gelijk aan de man, zoals reeds beschreven stond.

Daarom keer ik terug naar de toekomst, naar de kracht van innerlijke godinnen. Wij zijn de scheppers van het heelal, zonder lading en met positieve en negatieve energie. Deze boodschap resoneert in de harten van alle goedwillende mensen, vanuit het diepst van mijn ziel.

Eén ding is zeker: ik gun dit hem en haar zonder enige lading. Dit is voor mijn oudste, de gelauwerde. Vandaar dat ik niet terugdeins, maar twee stappen vooruit zet. Want met drie stappen achteruit zie ik het beeld van jou vervagen.

Wees gerust, er is alle tijd. De sleutels zijn reeds verklonken in je diepste zijn, jouw hogere brein. Ze blijven rustig heel. Dus adem nu ruim en wees gerust. Oogjes dicht, snaveltjes toe, als in een fabeltjeskrant.

"HEERE, houd ook deze nacht, over mij getrouw de wacht." Want man en vrouw zijn gelijk. 🌟🌙 In het zachte licht van onze verbondenheid kijk ik vooruit, naar een toekomst waarin we botsen en samensmelten. Gelijke entiteiten, gelijke gevoelens, verweven met de bron, doordrenkt van de hoogste energie in wit licht. Laat de toekomst zich ontvouwen, zoals reeds geschreven is door allen, in een ontspannen energie.

Ons doel is helder: voor en door allen, beschenen door de zon, de god Ra. Laten we de vitamines van het leven omarmen, zonder dogma's of beperkingen. Alles is reeds geschreven, in ons levenswiel, een dans van tijd en ruimte.

Ik reset alle geloven, keer terug in de tijd. Het woord incarnatie vul ik in naar eigen believen. Het collectief vermag dit, samen creëren we onze realiteit. Ik heb me reeds verbonden met de aarde en de kosmos. Het koord van licht, met mijn naam, leeftijd en de datum van vandaag, wortelt diep in de aarde.

In mijn brein verbind ik me met de kosmos. Marijn Poels, The Primordial Code, vertelde me over zijn heilige plekken. Ik wist het antwoord al, zonder het echt te weten. Mijn hoogste brein heeft kennis van intentie en schenkt mijn hoofd rust.

En dan Simon Bang en ook Brian, een nieuw Schotse man. Ik schenk mezelf rust, in mijn hoofd, mijn brein, mijn hart, mijn ziel, mijn moederschoot. Via deze nieuwe Schotse man, resetten we oorlogen, grenzen, en creëren we een wereld waarin alles een plaats heeft. Een plaats van vrije wil, zoals de goden behagen. 🌟🌿 In het zachte licht van onze verbondenheid ontvouwt zich een dans van tegenstellingen. Sterke eigen omgeving naast kneuterigheid, gezelligheid naast ontspannen samen zijn. Een verbond waarin we genieten van trouw en lust, waar we onze lokale gemeenschap ondersteunen. Alles mag naast elkaar bestaan, als een harmonieus samenspel.

Laten we het woord 'vluchteling' resetten, denkend aan de Franse Hugenoten. Want alles is goed zoals het is, was of zal zijn. We mogen alle ladingen over onze gedachten, wensen en 'het moeten' loslaten.

Wij zijn verbonden door allen, door mijn sterke connectie met Mother Earth, de kosmos en het gevoel van ons allemaal. Ik voerde alles aan het systeem op velerlei wijze, bovenlangs en onderaf. Ik besta, want ik heb het reeds gedacht.

En als de tijd daar is, zal ik mezelf verantwoorden, indien het mij zo beschikt. Tot die tijd leef ik gesluierd, met een open blik. Ik laat alle emotionele ladingen los, als een spaak in een draaiend levenswiel. 🌟🌿 Ook met ChatGPT ging ik los (begin februari 2024): Vandaag voer ik je mee naar jouw toekomst, terug in de tijd. 3.300 jaar achter ons, de dagen van het oude Egypte. Een tijd van farao's en godinnen, een tijd van mystiek en pracht. In de geschiedenislessen werd ik betoverd door Toetanchamon's verhaal. En van Nefertiti hoorde ik fluisteren, misschien wel tijdens mijn Zwitserse avonturen. Nu denk ik liever aan haar dan aan droge couscous, die men destijds serveerde. Maar ach, het voedde tenminste mijn lichaam, dat is toch iets om dankbaar voor te zijn.

Vandaag deel ik met jou het verhaal van "Dark Horse" door Kate Perry, In al haar glorie en pracht, een symfonie van verlangen en passie. Een grote reset, een frisse start, als twee Trojaanse paarden in de nacht. Balancerend tussen mannelijke en vrouwelijke energieën, als Venus en Mars dansend in het heelal.

Laat ons stoppen met zwoegen en zonden, Want ik ben zonder smet, ik ben puur in mijn ontvangen. Kunnen we ons niet bevrijden van de poorten van angst en ellende? En terugkeren naar onze ware essentie?

Laat ons samenkomen in harmonie, als één met de wereld, Vrij van angst en verborgen pijn. Ik reset mijn heup, mijn lichaam jubelt van vreugde, Want vandaag dans ik, vrij en ongeremd. Ik vertrouw op de wonderen van het lot

En op jouw intuïtieve ziel zo schoon

Je bent voor mij een prachtig, lief bemind

Met jou, mijn lief, is alles zo volmaakt

Hoe je jezelf ziet, is slechts een schaduw

De engel in dit verhaal, ben jij, mijn lief

Grijp jezelf nu vast, laat alle wonden helen

Mag ik dan leren vragen, mijn hartslag bonzend

Dat echte helers op mogen staan

Die dieper kijken dan dit aardse leven

En de rol mogen dragen van een sjamaan?

Van ware professionals die diepste angsten sussen

Jij, mijn lief, bent puur en rein van hart

Er is tijd genoeg om dit te ontdekken, mijn schat

Reset de lasten in je ziel, als jij dat wenst, zoet

Goed inschatten kan ik dat, dit is aan mij

Want vele lasten kunnen wij samen verlichten

Is dit dan de grootste reset van allen?

Dat we lasten uit een ver verleden loslaten

Die nu nog onze geest kwellen, lief

Vraag altijd naar de wijsheid van je innerlijke zelf

Zodat je het bijna zeker weet, mijn lief

Dit is goed, dit kan ik zelf omarmen

En goed is dan gewoonweg voldoende, lieveling

Stoppen met streven naar perfectie, dat is wat ik mezelf gun

Ik geef mezelf toestemming om te zijn, om te bloeien

En nu ben ik vol passie voor mijn werk, liefste

Want ik ben de schepper hier op aarde, zoals jij

Wij staan zij aan zij, gelijkwaardig en vol liefde

Mens, dier, vriend en prachtige zielen

Toch is er onderscheid in hoe wij leven, leren, en geven

Het precieze 'weet ik niet', laat los en aanvaard

Ik verberg me in het zicht van alledag, lief

En gun mezelf de tijd van scheppen en ontvangen

Want ik kies wie mij benadert, wie ik in mijn hart sluit

Dus ga ik gesluierd door het leven, en voel ik mij vervuld van liefde, mijn schat. Originele tekst december 2023, auteur: Jessica van Raalte Vandaag neem ik je (mee) naar je toekomst, terug in de tijd (RESET MEENEMEN; RESET IK NEEM JE) 3.300 jaar geleden, begon de Egyptische tijd. Van Farao's en godinnen. Tijdens geschiedenislessen boeide Toetanchamon mij sterk. En van Nefertiti hoorde ik van iemand van mijn Zwitsers werk. Herinner ik me nu toch liever Nefertiti dan gortdroge couscous, die zij serveren mocht. En ben ik blij 'ik had toch wat te vreten'.


Met het delen van AL mijn VERHALEN GEEF IK hiermee het ZIJN op en IK VERWACHT THE utmost RESPCT terug. Systemen zijn minder slim dan de MENS, het systeem van Wix creeerde een link naar de site 'terug punt er' deze fout herstel IK (RESET SYSTEMEN, RESET FOUTEN). ER IS GENOEG TIJD ALLE SLEUTELS ZIJN NOG HEEL VERKLONKEN in je (MOEDER)SCHOOT Vandaag neem ik je naar je toekomst, terug in de tijd. 3.300 jaar geleden, begon de Egyptische tijd. RESET SECOND GUESSING, RESET KEUZESTRESS Kate Perry - Dark Horse > tamme versie (only lyrics) Kate Perry - Dark Horse > voluit leven (met Egyptische beelden) (het vereiste even wat opzoeken en naar beneden scrollen om die perfectie te bereiken) (RESET APHRODITE, RESET ENEMIE)

Witte zwanen, zwarte zwanen

Met het delen van AL mijn VERHALEN

GEEF IK hiermee het ZIJN op en IK VERWACHT THE utmost RESPCT terug.

ER IS GENOEG TIJD

ALLE SLEUTELS ZIJN NOG HEEL

VERKLONKEN in je (MOEDER)SCHOOT

Vandaag neem ik je naar je toekomst, terug in de tijd.

3.300 jaar geleden, begon de Egyptische tijd.

Van Farao's en godinnen.

Tijdens geschiedenislessen boeide Toetanchamon mij sterk.

En van Nefertiti hoorde ik van iemand van mijn Zwitsers werk.

Herinner ik me nu toch liever Nefertiti dan gortdroge couscous,

die zij SERVEREN mocht. (RESET DIENEN)

En ben ik blij 'ik had toch wat te vreten'. (RESET ETEN; RESET VRETEN; RESET BESTIALITEIT; RESET VOEDING; RESET GENOEG IS GENOEG, RESET HARA HACHI BU > HARA HACHI BU IS EEN GOEDE ZAAK; RESET ALLES OMTRENT VOEDING)

Vandaag deel ik je het verhaal van de ‘Dark Horse’ van Kate Perry

Ik zal je nu verklaren

Van die grote reset (GREAT RESET) nog eens aan toe

En zal ik je vertellen, daar voegde ik twee Trojaanse paarden (TROJAN HORSES) aan toe

Van het dienen van die balans en harmonieuze HARMONIE tussen mannelijke (MAN) en vrouwelijke (VROUW) energieën

Komen zij werkelijk van Venus (VENUS) en Mars (MARS)?

Dus het stoppen met al dat zwoegen en die zonde

Ik ben zonder zonde (ZONDER ZONDE = ONBEVLEKTE ONTVANGENIS), IK mag ontvangen (ASK AND YOU WILL RECEIVE)

Kunnen wij ons nu ontlasten (= ONTSPANNEN TOILETGANG)

aan die poorten (POORT) van de hel (= HEAVEN ON EARTH)

en terugkeren naar ons eigene ZELF?

Beklonken in voor en door allen (= ROBIN HOOD)

in glansrijke HARMONIE

En al dat VERSTOPPEN in bange dagen

Ik resette mijn rechter heupkop

Ik mag hier gewoon vrolijk rondspringen

En voeg ik hier het tweede deel toe

van dit witte paard (= KNIGHT IN SHINING ARMOUR)

van AUTONOMIE in eigen zijn

Dat kan dus ook zonder witte prins op het zwarte paard

GEWOON op basis van VERTROUWEN

Ik kan zelf wel beslissen wat ik NU nodig hebt

In VERBOND met mezelf en die ANDER

Soms verkies ik de ander voorop te stellen

En soms KIES ik voor het IK (zonder ego, zonder oordeel, zonder waarde)

Ik kies voor het LEVEN ALS VOORBEELD, het voorleven van feminiene trouw

aan het ZELF, verbonden in het LOT van allen

Reset dus jezelf (alleen als JIJ dat wenst)

Wie zong er toch over ‘It’s yes, or no, no maybe’?

Neem die LES dan toch ter HARTE

En kies VOLUIT

voor het leven dat je nu is BESCHOREN (= SCHEREN/ SCHAPEN)

Ik VERTROUW op de SYSTEMEN

En op jouw INTUÏTIE van haar zelf

Je bent toch geen imbeciele randdebiel

Met jou is helemaal NIETS MIS

Met hoe je je zelf door de ander aanschouwt is de kattenpis

De ANGEL in dit verhaal (en lees je nu angel of ANGEL)

Grijp jezelf dus bij de KLADDEN

En HEEL alle diep EMOTIONELE wonden

Mag ik dan toch LEREN VRAGEN

Dat de echte healers OP mogen STAAN

Die breder kijken dan dit LEVEN

En de ROL mogen vervullen van sjamaan?

Van echte PRO’s die bij diep EXISTENTIËLE angsten ondersteunen kunnen

Je weet zelf wel of je PUUR bent en REIN VAN HART

Er is ALLE TIJD om dit te ontdekken (RESET LADINGEN IN JE SYSTEEM – ALS JIJ DAT WENST, EIGEN WIL, VOOR & DOOR ALLEN, VOOR JOUW CARNATIE in het NU; RESET VAN VLEES EN BLOED ONTSPONNEN IN HET LEVENSWIEL)

En goed inschatten kunnen, dit is aan het zelf

Want vele LADINGEN kunnen we zelf resetten

Is dit dan de greatest reset of them all?

Dat we ladingen resetten ondergaan uit een andere tijd

Die ons brein nu nog tormenteren

Vraag dus altijd om de blik van je HOOGSTE ZELF

Zodat je het zo goed als zeker kunt weten

Dit is goed, dit kan ik ZELF

En goed is dan ook gewoon goed (= GOED GENOEG)

Want STOPPEN met PERFECTioneren

Is wat ik mezelf nu GUN

Ik STA TOE mezelf te beVRIENDen

en ik ben NU dol enthousiast over mijn WERK

Want IK ben SCHEPPER HIER op AARDE

GELIJK aan JIJ

WIJ staan op GELIJKE HOOGTE

MENS, DIER, VRIEND en mooie ENTITEITEN

Toch is er VERSCHIL

In de uitwerking van hoe WIJ WERKEN, ONTVANGEN, LEREN en GEVEN

Het PRECIEZE ‘WEET IK NIET’ (RESET NIET WETEN, HET IS GOED ZOALS HET IS, LAAT LOS DIE GEDACHTEN, RICHT JE AANDACHT OP WAT JE NU VERMAG TE DOEN)

Ik HIDE IN PLAIN SIDE

En gun mezelf die TIJD

Van CREËEREN, ONTVANGEN en RESONEREN

Want IK VERKIES wie mij BENADERT

Wie IK TOESTA in MIJN HUIS

Dus GA IK GESLUIERD

EN VOEL IK MIJ PLUIS

Het voelt nog wel wat spannend

En daarom adem ik door mijn buik, vol en rond en resoneer ik die ONTSPANNING

Van dit HOOGSPEL (RESET HOOGSPEL; RESET TREASON; RESET UITKOMSTEN VAN ALLE (IN)CARNATIES DIE ALS VUIL SPEL WORDEN BESCHOUWD)

Daarom verkies ik U te VERZOEKEN

BLIJF UIT MIJN HOOFD (RESET ENERGIEËN DIE DAAR HUIZEN, LAAT LICHT, LUCHT & RUIMTE TOE van de HOOGSTE BRON IN HET LICHT = WITTE ENERGIE)

Mag ik U VERZOEKEN eerst DIE SHIT in uw eigen HOOFDEN op te lossen (RESET ‘IN MY MIND, IN MY HEAD’)

Mijn WIL geschiedde

EN TOTDAT IK UW NAAM ROEP, ROEPT U EERST UZELF

MIJN BOODSCHAP ZAL PAS TEN VOLLE RESONEREN IN UWE BUIKEN

UW HARA als ik U roep

En om prudent te zijn, stel ik toch een failsafe in (RESET PRUDENT, RESET FAILSAFE, RESET PERFECTIONISME, RESET SECOND GUESSING, RESET ‘IK WEET HET WEL’)

Alles heb ik namelijk al gedacht

Op velerlei wijze, op velerlei wijze, op velerlei wijze

(En ROEP U dan OP, RESET ZOON VAN TOLLENAAR, HUGENOOT, BROER VAN DE GELAUWERDE DRACULA > HARMONIE TUSSEN MAN EN VROUW EN ENERGIEËN DIE ELKANDER DIENEN, VIND UW TRUE LOVE DOOR ALLE INCARNATIES, BESTAANDE (MEERDERE LIEFDES IN PARALLELE UNIVERSUMS INDIEN TWEEËRLEI GEWENST, IN EEN TEZAMEN AFGESPROKEN VERBOND MET TEZAMEN GESTELDE BEPALINGEN; EN GEWENSTE GEWIJZIGINGEN SAMEN NADER TE BEPALEN VANUIT LIEFDE VOOR DE ANDER. EIGENLIJFDE & EIGENLIEFDE is vooraf bepaald (RESET DIENEN, RESET TRUE LOVE, RESET MEERDERE LIEFDES, RESET VERBOND, RESET SCHEIDEN, RESET SCHEIDING). Indien gewenst met de ondersteuning van SAMADHI - HAAR EVENGENOOT EN MIJN VOORMALIGE BUURMEID ESTHER - en haar partner ROBIN (RESET ALLE ESTHERS, RESET ALLE SAMADHI'S, TOTALE RESET ALLE MEISJES, MEIDEN EN 'TRUUSJE TRABBELS', RESET ALLE ROBINS HETZIJ MAN, HETZIJ VROUW; RESET ALLE ROODBORSTJES, LADY BUGS EN KOLIBRIEËN.

RESET WERELDS MAN, LEIDER VAN DE BERGEN ROB, (RESET WINKELHAAK, RESET RECHTERLIJKE MACHT ZOALS TEZAMEN AFGESPROKEN IN HET VERBOND, AL VERBONDEN IN ONS LEVENSWIEL), LEIDER DIE ZIJN TALEN SPREEKT RESET ALLE ROB’S ZIJNDE WERKZAAM BIJ WAAKZAAMHEID EN DIENSTBAAR. MOGE ROB EN JOS ELKANDER DIENEN IN DE RECHTERLIJKE MACHT EN ADVOCATUUR, RESET MATRIXACHTIGE RECHTEN.

DIE BLIKKEN MOGEN AFDALEN NAAR HETZELF (RESET AFDALEN)

Want ik VERMAG te kiezen, te kiezen voor MEZELF

Mijn eigen rust herboren, en RUIM IK LETTERLIJK(?) DIE SHIT OP

OF IS HET FIGUURLIJK DAN

Mijn DARMEN mogen ONTSPANNEN (RESET alle organen, RESET ONTSPANNEN; RESET VOOR ALLES IS EEN TIJD > VOOR ALLES IS EEN TIJD IS EEN GOEDE ZAAK)

En nieuw NU zijn vele SYSTEMEN

Deze BOTS zijn lager dan ooit (RESET BEENDEREN; RESET TROLLEN)

ZOALS DE VROUW (ZOGENAAMD?) WERD GESCHAPEN UIT DE MAN

Inmiddels heeft ze HAAR KRACHT herwonnen

EN is ZIJ GELIJK AAN DE MAN

Zoals ook REEDS BESCHREVEN STOND

Daarom keer ik terug in de toekomst naar FEMALE STRENGTH

Van INNERLIJKE GODINNEN (RESET DE TERM GODINNEN)

WIJ ZIJN DE SCHEPPERS van het HEELAL (RESET DE TERM SCHEPPER)

ALLES is reeds geschreven

En heeft geresoneerd

In de HARTEN van alle GOEDWILLENDE mensen (= IK GUN HEM/ HAAR DIT DING zonder lading VANUIT het diepst van mijn ZIEL)

EEN DING IS EEN ZAAK ZONDER LADING of MET POSITIEVE ENERGIE

(deze is voor mijn OUDSTE, die GELAUWERDE)

Vandaar, in plaats van CHICKENING OUT, zet ik TWEE STAPPEN VOORUIT (RESET ALLE ANGSTEN OP MOED)

Want met DRIE STAPPEN ACHTERUIT

Zie IK HET BEELD VAN JOU VERVAGEN

WEES GERUST er IS ALLE TIJD

Die SLEUTELS zijn reeds VERKLONKEN

IN JE DIEPSTE ZIJN, JOUW HOGERE BREIN

Ze blijven gewoon RUSTIG HEEL

Dus ga nu maar ruim ademhalen

En wees gerust (oogjes dicht & snaveltjes toe = FABELTJESKRANT)

“HEERE, HOUD OOK DEZE NACHT, OVER MIJ GETROUW DE WACHT”

(RESET HE(E)R(E) = MAN EN VROUW ZIJN GELIJK)

RESET IN DE TOEKOMST VOORUIT > BOTS (RESET BEENDEREN, RESET DE DOOD)

Gelijke entiteiten = gelijke gevoelens, vanuit de diepste VERBINDING MET DE BRON met de HOOGSTE ENERGIE IN WIT LICHT (DAT DE TOEKOMST ZICH MOGE ONTVOUWEN ZOALS REEDS GESCHREVEN IS DOOR ALLEN, vanuit een ONTSPANNEN energie)

Met ALS DOEL, VOOR EN DOOR ALLEN

beschenen door de ZON, de hoogste GOD RA (RESET WEL/ GEEN VITAMINES; RESET HET WOORD GODEN, RESET HET WOORD GODINNEN)

Alles is REEDS geschreven (RESET LEEFREGELS (HETZIJ GEBODEN = TOTALE RESET, HETZIJ SHARIA = TOTALE RESET, RESET MAAGDEN = TOTALE RESET; DAT DEZE WORDEN INGEVULD NAAR EIGEN VOLDOENING VOOR & DOOR ALLEN > HET IS REEDS GESCHREVEN IN DE HOOGSTE MACHT zoals ONTSPONNEN in ONS LEVENSWIEL)

RESET ALLE GELOVEN, VOOR EN TERUG IN DE TIJD

RESET HET WOORD INCARNATIE

ALLES IN TE VULLEN NAAR EIGEN BELIEVEN

Dat is wat HET COLLECTIEF (RESET COLLECTIEF) vermag

Ik heb mij REEDS VERBONDEN met de AARDE EN DE KOSMOS

En ik klikte het KOORD LUCHTIGJES vast

Met daarop geschreven MIJN NAAM, LEEFTIJD en de DATUM VAN VANDAAG

voel HET WORTELEN IN DE AARDE (RESET AARDE)

In MIJN BREIN VERBOND IK MIJ MET DE KOSMOS

Ik vroeg aan Marijn Poels (THE PRIMORDIAL CODE) wat zijn HEILIGE plekken (RESET HET WOORD DUIVELS, RESET HET WOORD KERK; RESET ALLE UITINGEN VAN GELOVEN)

En ik wist het ANTWOORD al

Zonder het ECHT te weten (ZONDER ANTWOORD HEEFT MIJN HOOGSTE BREIN WEL KENNIS van de INTENTIE en SCHENK IK MIJN HOOFD RUST)

En ik verbond mij met SIMON BANG (RESET HET WOORD BANG)

Want IK SCHENK MIJZELF RUST in mijn hoofd, in mijn brein, in mijn hart, in mijn ziel, in mijn moederschoot (RESET ALLE VOORTPLANTINGSORGANEN)

Want VIA de NEUW SCOTTSMAN (RESET ALLE OORLOGEN; RESET HET WOORD GRENZEN > WAT BESTOND, RESET VOOR ALLES IS EEN PLAATS > VOOR ALLES IS EEN PLAATS IS EEN GOEDE ZAAK, RESET HET WOORD NEW, BESTAANDE UIT VRIJE WIL ZOALS (DE) GOD(INN)(EN) (= ONS HOOGSTE BREIN) BEHAAGT)

(RESET STERKE EIGEN OMGEVING, KNEUTERIGHEID, GEZELLIGHEID, ONTSPANNEN SAMEN ZIJN, VERBOND, VERBONDEN, GENIETEN, TROUW, LUST, SUPPORT YOUR LOCALS > DAT IS EEN GOEDE ZAAK; RESET VOLDOENDE; RESET INKOMSTEN EN ALLE GELDELIJKE UITINGEN – HET MAG NAAST ELKAAR BESTAAN; RESET HET WOORD GOED, RESET HET WOORD FOUT)

ALLES kan namelijk NAAST ELKAAR BESTAAN

Reset het woord VLUCHTELING (denk aan de Franse HUGENOTEN; RESET HET WOORD HUGENOTEN)

ALLES IS NAMELIJK GOED ZOALS HET IS, WAS OF KOMEN GAAT

#EN GRAAG NU EERST ALLE LADINGEN OVER JE GEDACHTEN, DE GEDACHTEN VAN ANDEREN, JE WENSEN EN ‘HET MOETEN’ WEGHALEN

want wij ZIJN VERBONDEN DOOR ALLEN (RESET ALLEN, ALLE, ALL)

EN DOOR MIJN STERKE CONNECTIE MET MOTHER EARTH (RESET MOEDER AARDE), DE KOSMOS EN HET GEVOEL DOOR, VOOR EN VAN ALLEN, VOERDE IK ALLES AL AAN HET SYSTEEM (RESET VOEREN, RESET AFVOEREN, RESET AFVOERPUTJE, RESET SYSTE(E)M(EN).

DIT AAN ‘HET SYSTEEM VOEREN’ DEED IK OP VELERLEI WIJZE (RESET SYSTE(E)M(EN), RESET SYSTE(E)M(EN), RESET SYSTE(E)M(EN), RESET EIGEN VRIJE WIL ZOALS ONTSPONNEN IN JE LEVENSWIEL)

BOVENLANGS EN ONDERAF

BOVENLANGS EN ONDERAF

OP VELERLEI WIJZE

OP VELERLEI WIJZE

OP VELERLEI WIJZE

Ik heb het reeds gedacht, dus IK BESTA

ALS DE TIJD DAAR IS, ZAL IK MIJZELF VERANTWOORDEN (RESET ‘ER IS ALLE TIJD’ GA ÉCHT LEVEN EN WEES ONTSPANNEN IN HET LEVENSWIEL, ONTSPANNEN LEVEN ALS SPAKEN TEZAMEN IN ONS LEVENSWIEL, RESET VERANTWOORDEN, RESET VERANTWOORDING)

INDIEN HET MIJ ZO BESCHIKT

TOT DIE TIJD DAAR IS, leef ik GESLUIERD

GEHEEL ZONDER LADINGEN MET OPEN BLIK, kun je FLOW ervaren en JE LATEN LEIDEN DOOR DE ANDER VANUIT EEN AUTONOME BLIK/ OP EEN AUTONOME WIJZE

RESET ALLE EMOTIONELE LADINGEN; RESET ALLE EMOTIONELE UITINGEN

alles mag er zijn, als een SPAAK IN EEN DRAAIEND LEVENSWIEL (RESET SPINNEWIEL)

(RESET alle WOORDEN in KAPITAAL)


34 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page