top of page
  • Foto van schrijverjessicavanraalte

Afslanken en lekker in je vel - lange termijn

Je wilt afvallen en je wordt gewoon moe van jezelf. Al zoveel diëten ben je achterna 'gerend'. De ene goeroe roept dit en de andere goeroe dat. Je weet zelf niet meer hoe het nu eigenlijk 'moet'.


Stop met heen en weer rennen! Al is dat wel bevorderlijk voor je conditie:).

Afvallen is lange termijn werk

Successen Is het dan niet mogelijk om op korte termijn successen te behalen? Zeker wel. Met een paar aanpassingen heb je al effect. De mensen waar ik mij op richt, zijn zich echter vaak al heel bewust van wat handiger is. Langdurig gewicht kwijtraken én houden, dat is een uitdaging. Een uitdaging die - als je echt wilt - een mooie start is van jouw reis. Jouw reis naar een gezonder en fitter lijf.

Voelen Is er werk aan de winkel? Aan de ene kant wel. Ja, het is beter voor jouw lijn als je vaker zelf kookt. Aan de andere kant niet. Je bewust worden wat jouw saboteert, waar jij iets laat liggen en dat je gemakkelijk en snel kunt aanpassen. Duidelijke en lijfvriendelijke doelen bepalen, daar komt voelen bij kijken. En laat dat nu iets zijn, waar je graag van wegrent... Daar help ik jou bij. Een klankbord waar je tegen mag schreeuwen, huilen of praten. Die aandacht geeft aan jou. Aangezien jij jezelf nog niet hebt aangeleerd jezelf op de eerste plaats te zetten. Emoties los - laten Wist jij trouwens dat jij emoties in jouw lijf vastzet? Of dat als jij enorm stresst jouw buikvet ook toeneemt? (Al verschilt dat laatste per lijf.) Voelen en loslaten. Dat scheelt kilo's! Ik maak gebruik van een unieke methode waardoor jij lekkerder in je vel geraakt. Hoe zou het voor je zijn: Dat je 'de boel de boel kunt laten'? Dat je rust in je hoofd krijgt? Dat er iemand is die jouw blokkades en overtuigingen herkent? Dat je leert deze niet helpende overtuigingen juist als kracht in te zetten? Dat je leert jouw emoties los te laten? Zodat er steeds meer ruimte voor jezelf is? Zodat jij de handiger dingen voor jezelf mág kiezen? Dat jij jouw plek durft in te nemen, zodat jij lekkerder in je vel komt te zitten? Dat jij leert hoe jij jouw gewichtsverlies met behulp van jouw onderbewuste kan boosten? Kijk naar mijn aanbod of bel nu 0622853192.

18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page