• jessicavanraalte

Al slank, dus niet welkom?

Onlangs hield ik met Robert van fit20 open huis. Toen ik de poster weghaalde, vertelde ik mijn dochters dat mensen nog steeds van harte welkom zijn. Wel haal ik de poster weg. De dag van het open huis is namelijk voorbij. Vraagt mijn jongste dochter: "Zijn ze al allemaal slank dan?".

Mmm, dat zou handig zijn:). Wil jij aan een gezondere leefstijl werken èn afslanken? Je wilt een gelukkige, lekker etende, afslankende jij worden! Plan dan een gratis kennismakingsgesprek in. Je ontvangt twee gratis tips om jouw gewichtsverlies te boosten.

Wil je gewoon een paar kilo kwijt voor jouw zomervakantie begint èn je spieren een 'opdonder' geven? Bel ook dan (06) 22 85 31 92. Je bent van harte welkom. Of je nu slank, volslank, mager skelet of een wat voller skelet bent!

7 keer bekeken

Boekelose Stoomblekerij 172

7548 EH  ENSCHEDE

info@jessicavanraalte.nl

Correspondentieadres

Josink Maatweg 9

7545 PS  Enschede

  • Instagram - Jessica van Raalte
  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon

Privacyverklaring

© 2020 door Jessica van Raalte