top of page
  • Foto van schrijverjessicavanraalte

Beter zelfbeeld

Gaaf vond ik het om te horen dat cliënt J. terug gaf dat ze eigenlijk geen behoefte had aan 'gesnaai tussendoortjes'. Haal je de angel eruit, dan is het gemakkelijker om gesnaai te laten staan.


Uiteraard ben je vrij om soms wat te nemen van iets dat jouw totale favoriet is. Dan is het een extra moment om 'los te gaan'. Je maakt je eigen kosten-baten analyse. Heel verhelderend om te zien wat er allemaal meespeelt in keuzes die je normaal gezien onbewust maakt.

Wat levert samenwerken met mij jou allemaal op? Investeer in jezelf. Ervaar dat je: - je fitter voelt;

- je lekkerder in je vel zit; - een beter zelfbeeld krijgt;

- nieuwe kleding mag kopen (of een andere beloning:)). (Dank J. voor het delen.) Dat is uiteindelijk wat je wilt. Keuzes die je wilt maken, uiteindelijk 'gewoon' uitvoeren. Afvallen houdt ook voldoende eten in. Zodat jij uiteindelijk 'goed gevoederd' slimmere keuzes maakt. Kies je voor een croissant (1 stuks, 40 gram = 161 kcal of 40 gram havermout = 150 kcal). Met de eerste 'verhonger' je sneller dan na havermout. (P.S. Uiteraard komt er bij bovenstaand voorbeeld nog beleg of yoghurt bij.) Vind je het nu geen goed moment? Er is een nooit een beter moment. Start nu. Bel (06) 22 85 31 92.


57 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page