top of page
  • Foto van schrijverjessicavanraalte

Bord voor je 'kop'

Loop je door de supermarkt, in de stad langs snacks of sla jij online jouw boodschappen in? Ontwikkel een bord voor je 'kop'!Waarom? Ontwikkel jouw eigen filter. Je krijgt maar iets van 5% van alles wat er in jouw omgeving gebeurt bewust binnen. Richt jouw aandacht dus op hetgeen je wel nodig hebt. Jouw lijf mag dan zijn ingesteld om jouw buffers goed te bevoorraden. Jouw aandacht kan echt ergens anders zijn. Tegen mijn kinderen zeg ik altijd 'negeer'. Om het voor te zijn, kun je natuurlijk kijken of je wel door de stad moet lopen. Mijn zintuigen zijn goed aanwezig. Ik vind het best 'hels' om alles te ruiken, te zien en te horen. Wat, nu tijdens het typen 'proef' ik bijna het eten. Waarom zou je jezelf dus uitdagen? Goed, jij kan het dus ook. Blokkeer jouw zintuigen. Richt jouw aandacht op wat je nodig hebt. Oh ja, voor iedereen die 'kop' te heftig vindt. Je mag ook gewoon 'hoofd' lezen. Dat eerste 'bekt' lekkerder. Nu ben ik van vroeger uit gewend om 'harses' te zeggen. Dat vindt mijn man dus echt niet kunnen. 'Harses' betekent gewoon hoofd in het dialect. Succes!

17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


bottom of page