top of page
  • Foto van schrijverjessicavanraalte

Dank je wel voor jouw inzichten

Dankbaarheid is een belangrijk (en onderbelicht) middel om de ander en jezelf beter te laten voelen. Niet zomaar als trucje, wel als een mooi instrument om vaker stil te staan bij alles wat je wél hebt. Dat te waarderen en ervan te genieten. Om jezelf bewust te maken van de dingen die goed zijn in je leven. Vooral omdat je brein met zichzelf op de loop gaat. En juist aandacht geeft aan alle schreeuwerige dit is 'k*' in het nieuws. En in het geval van eten denkt, 'oh, wow, dit moet wel goed zijn', terwijl goede voeding minder aandacht trekt.


Dankbaarheid is het meest tastbaar (en je onthoud het beter) als je het opschrijft. In deze digitale wereld, typ ik het. De volgende mensen bedank voor hun tips, inzichten en ondersteuning de afgelopen jaren. Staat jouw naam er niet tussen? Ik ben erg blij dat je dit bericht leest. Al mijn cliënten Berry de Boer Gary Vaynerchuk Judith Thio-Walda Laurie Santos

Lucinda Douglas Margot Morrenhof Marcel Heijnes Marjon Tjepkema Mijn man Mijn schoonmoeder Mo Gawdat Neale D. Walsch Robert Vervloet Rose Kruijsen Ton van Hardenveld Veronique Prins 2019 stond voor mij voor ontwikkeling, leren en doen. Zowel zakelijk als privé. Mijn nieuwe grote droom is het openen van een wellnesskliniek (in 2029 of zoveel eerder als mogelijk). Om preventief aan jezelf te werken. Met als doel om jezelf zo gezond mogelijk te houden. Want ja, er is een gezond, mooi en leefbaar leven mogelijk, ook al had/ heb je (in mijn geval) psoriasis, tinnitus en hooikoorts. Voor 2020 wens ik dat jou al het goede in gezondheid toe. Wat jouw definitie van gezondheid dan ook is. Dat jij een stap verder mag zetten bij het totstandbrengen van jouw dromen. Persoonlijk en zakelijk staat 2020 voor mij in het kader van genieten. Genieten van de kinderen en van mijn zakelijke reis. Gewoon omdat ik het nu wel kan en mag. En ik ga wat vaker op de vegetarische toer. Staat afvallen op jouw menu? Bel dan voor een kennismakingsgesprek! (06) 22 85 31 92 of mail info@jessicavanraalte.nl Ik ontmoet jou graag! Ook vertel ik je graag meer over hoe jij je onbewuste kunt inzetten om lekkerder in je vel te zitten.

Goede jaarwisseling toegewenst!

43 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page