top of page
  • Foto van schrijverjessicavanraalte

Je bent wat je eet ...

Sta jij er weleens bij stil dat wat jij eet, wordt opgenomen door jouw lijf? Jouw lichaam gebruikt deze bouwstoffen om je lijf op te bouwen. Teveel van bepaalde stoffen die geen werkelijke voeding in zich heeft (zoals bijvoorbeeld suiker of transvetten) zorgt ervoor dat jouw lichaam teveel moet doen om deze stoffen, oftewel afval, op te ruimen. Hoe weet je wat je eet? Zicht hebben op wat je eet, is gemakkelijk. Kijk eens op het etiket. Vage ingrediënten waar jij geen idee van hebt wat het inhoudt, laat die zoveel mogelijk voor wat ze zijn. Vaak is het zo dat als je zelf kookt, je het beste weet wat je eet. Vooral als je ook dan kiest voor onbewerkte producten als basis.

Teveel van het 'goede'

In de huidige tijd wordt het goede leven gezien als veel eten en drinken. Vaak is dat eten lekker gemaakt met hulpstoffen waar jouw lijf niets aan heeft. Een overdaad aan bepaalde ongezondere producten zorgt ervoor dat jouw lijf teveel haar best moet doen om dit te verwerken. Plus het zorgt ervoor dat jouw lijf te zwaar wordt.

Genieten, voldoende eten en toch afslanken?! Ja, dat is mogelijk. Ga ook voor 'the best of both worlds' en neem contact met mij op om meer daarover te weten.

27 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Opmerkingen


bottom of page