top of page
  • Foto van schrijverjessicavanraalte

Jouw voeding plannen

Zonder plan de campagne valt jouw lijf al snel ten prooi aan alle lekkere traktaties op de werkvloer. Die pot snoep blijft je aankijken, die traktatie, mjam, ik heb trek, ik moet dat nu eten. Eet je een voedzame maaltijd, dan zeg je gemakkelijker nee. Jouw lijf wil namelijk altijd wel:). Lekker hamsteren voor magere tijden. En gelukkig hebben wij tegenwoordig ons eten binnen handbereik.

Meal prepping is zo'n middel om jouw werkweek 'door te komen'. Mijn agenda is goed gevuld deze week. Vandaar dat ik de tijd nam dit weekend om de lunches en een deel van de avondmaaltijden voor te bereiden. Zodat ik onderweg naar mijn avondmeeting - waar ik overigens een broodje kroket krijg - niet hoef te 'verhongeren' op het broodje kroket. Want ja, een broodje kroket lijkt heel wat. Het vult alleen onvoldoende als je 'alleen maar' dat eet. Grote ogen heb ik altijd gehad. Daarom voed ik mij in de basis graag goed. Niet dat ik altijd wild enthousiast ben om te koken. Het ligt er maar net aan wat jouw doelen zijn. Kijk naar jouw balans! Meer weten over tips voor meal prepping? Zie het Voedingscentrum.

32 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page