top of page
  • Foto van schrijverjessicavanraalte

Soms heb je van die dagen ...

Ja, we willen allemaal gelukkig zijn. Soms heb je van die dagen dat het niet zomaar vanzelf gaat. Dan kun je meteen fijn(?) oefenen.

Oftewel, voor mij is 'mindfulness' soms ook gewoon grrr. Gelukkig. We mogen allemaal mens zijn. Al weet je hoe het kan, het is soms gewoon 'werk in uitvoering'. Enne, het is normaal om nu te denken dat deze dag voor mij niet zo veel wordt. Maar goed. Dat is je brein. Het kan nog heel leuk worden. Mijn advertentie in de Boeke-loos is in ieder geval goed gelukt. Kijk, dat is in ieder geval mooi meegenomen! Gelukkig maar. Had ik nog geen uur geleden zoiets van: 'aargh, straks ook nog naar die ondernemersbijeenkomst. Dit, dit en dit nog doen.' Nu sta ik weer te stuiteren. #yeswecan -> wees zelf je grootste motivator.

15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page