top of page
  • Foto van schrijverjessicavanraalte

Sterk en krachtig spul

Wil je een bepaald gebied een tikje veranderen? Wees dankbaar voor alles dat je wèl hebt. Sterk en krachtig spul die dankbaarheid.


Ik zou zeggen, probeer het eens. Kijk wat het met/ voor jou doet. Lees verder hieronder.

Dankbaarheid inzetten om jouw doelen te behalen

Hoe gaat het in z'n werk? Datum: XX - XX - 20XX 1. Ik ben blij en dankbaar voor het lekkere en gezonde eten, zodat ik me goed in m'n vel voel. 2. Dankbaar en blij ben ik voor het helpen van cliënten, zodat zij een gezondere leefstijl leren inbouwen om af te slanken en zich gelukkig te voelen. 3. Blij en dankbaar ben ik voor de mooie luchten en witte wolken, zodat ik me 'hemels' voel:). 4. Ik ben dankbaar en blij voor het wandelen in de mooie groene bossen, omdat ik me dan heerlijk voel. Kun jij oefenen met je echt dankbaar te voelen voor wat je opschrijft? Onthoud dat gedachten en woorden heel sterk zijn. Dat werkt ook de andere kant op, so be aware! Combineer je woorden: gesproken en geschreven, gedachten en je acties. Dan is die verandering een peuleschil!

19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page