top of page
  • Foto van schrijverjessicavanraalte

Volg jezelf

Bijgewerkt op: 13 jan.

Meer weten over lekker in je vel zitten? Op YouTube en Facebook tref je diverse video's over een betere gezondheid.


Testimonial Stef d.d. 16 oktober 2023: "Dag Jessica,

Allereerst, dank voor jouw mail! Het gaat goed met me. Ik ben inmiddels al geruime tijd op gezonder gewicht. Begin 2022 woog ik zo'n 80 kg. Inmiddels ben ik meer gaan eten en sporten en weeg ik rond de 92 kg. Ik voel me mentaal en fysiek een stuk stabieler, op persoonlijk vlak gaat het dus een stuk beter.

Ik doe momenteel niet meer aan intermittent vasten, maar ik heb er in mijn "afval" periode zeker voordelen uit gehaald. Niet persé omdat er mogelijk (volgens mij niet bewezen) voordelen komen uit lange perioden niet eten en bijvoorbeeld op lege maag sporten.

Voor mij heeft het vooral gewerkt omdat ik merkte dat ik minder met eten bezig was. Het maakte het voor mij "makkelijker" om niet te gaan snacken en meer te genieten van de maaltijden die ik wel nam!

Qua review snap ik je vraag niet helemaal; kan je deze iets meer duiden? In principe mag je mijn review altijd gebruiken, liever niet met achternaam. Met vriendelijke groet, Stef" Reactie van Jessica d.d. 9 april 2021: "Hallo Stef, wat leuk dat je reageert. Wat ontzettend goed dat jij voor jezelf de knop om hebt gezet! Je hebt al hele goede resultaten bereikt. Sowieso levert 5 - 10% gewichtsverlies gezondheidswinst op.

Probeer in ieder geval voldoende voedingsstoffen binnen te krijgen als je laag in de calorieën zit.

Ik zal jouw vraag over Intermittent Fasting in de volgende of daaropvolgende Q-Jess meenemen. De eerstvolgende zal op Facebook zijn:. www.facebook.com/vanraalte/live. Al zie ik soms video's niet onder live staan en wel op een andere plek op mijn pagina. De keer daarna weer op YouTube.

Goed weekend!

Hartelijke groeten,

Jessica van Raalte"

Initiële reactie Stef d.d. 9 april 2021: "Beste Jessica,

 

Ik ben een student van 22, en ben nu bijna een halfjaar bezig met mijn ''afvaljourney''. Ik heb de afgelopen 10/12 jaar last gehad van overgewicht, en dit is de afgelopen 5/6 jaar heel ernstig geworden. Op 26 oktober 2020 besloot ik om het roer om te gooien, en ben ik begonnen met Intermittent Fasting en meer sporten. Mede door uw video's ben ik gemotiveerd geraakt om ermee te beginnen.

 

Op 26 oktober was mijn gewicht 175 kilo, met een bmi van 51,5. Vandaag de dag is mijn gewicht 120 kilo, met een bmi van 35+/-. Natuurlijk is dit nog veel te hoog, en dus wil ik nog minimaal 30/35 kilo verliezen. Ik probeer niet te ver onder mijn dagelijkse hoeveelheid kcal te zitten, maar vaak gebeurd dit wel. 

 

Zou u misschien een keer het ''Intermittent fasting'' in een video willen behandelen? En dan met name of deze ''lifestyle'' op lange termijn goed voor je is.

Online kan ik er nog niet zoveel over vinden (Van Nederlandse professionals)

 

Met vriendelijke groet,

Stef"27 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page