top of page
  • Foto van schrijverjessicavanraalte

Wat is een gezonde leefstijl?

Voor mij is dat wellicht heel anders dan voor jou. Wat betekent dit voor jou? Ongemerkt is er van alles in je leven wat jou energie draint. Wees je bewust van wat je eet, drinkt en wat jou saboteert.

Voor mij is dat:

* Lekker, voldoende en gezond eten. 'Dat mijn buik vol zit' (in het Vlaams betekent dat iets anders, ik heb het over vol zitten van eten:)).

* Spanningen in mijn lijf loslaten. * Beweegmomenten tussendoor. Wandelen of fietsen op de momenten dat het kan. * Bewust genieten van wat je doet. * Geluk ervaren. Juist op momenten dat je wordt uitgedaagd. * Positief blijven & soms wat moppermomenten invoeren. * Bewust zijn wat anderen, willen/ moeten, wel altijd je eigen grenzen bewaren. Ook voelen wat je zelf wilt. * Samen met anderen. * Ja, ik had nog weleens 'last' van 'geeuwhonger'. Inmiddels leerde ik hiermee om te gaan. Ik mag 'honger' lijden. * Bewust zijn wat je in je leven toelaat, ook qua spullen en gedachten. * Positieve mindset

"Kortom, balans."

Voorkom dat je een slaaf van je omgeving bent! Of dat nu komt door het eten om je heen, emoties van anderen, negatieve tv, social media, jouw eigen emoties of wat dan ook. Zorg dat je zelf jouw 'filters' bedient.


Kijk naar wat nú mogelijk is in jouw leven!

15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page