top of page
  • Foto van schrijverjessicavanraalte

Wat je als invoelende vrouw moet weten

Als voeding- en leefstijlcoach richt ik me op de zorgzame vrouw. En ik zie gewoon dat zoveel vrouwen het goede willen doen. Het is echter zó belangrijk om vanuit intuïtie te gaan leven. Waarom lukken jou bepaalde dingen mogelijk niet (meteen) en een ander wel? Sommige mensen kijken mij verwilderd aan: "kies jij dan soms wat vaker voor jezelf?" En je ziet hen denken: "Maar dat kan toch helemaal niet?" Heus, ik weet niet alles is stuurbaar. Maar echt, hoe eerder het kwartje valt dat je wél iets kunt doen, des te handiger dat is. En inmiddels komt de wereld als een grote puinzooi over op veel mensen. Dan is het des te slimmer om snel voor jezelf te kiezen. Want weet dat als elke vrouw hoog in de energie het vrouwelijk leiderschap mag pakken, de wereld gigantisch anders zal zijn. En dat gelukkig ten positieve. Wow, dan is steeds meer zelfgenezing mogelijk. En hoe eerder we onze kinderen kunnen leren dat alle emoties er mogen zijn. Des te sneller zij het hun kinderen nog handiger kunnen leren. Het is namelijk niet in een keer pefect. Dat zouden we allemaal graag willen. We mogen onszelf echter ook de tijd gunnen om dat te leren. Dus in plaats dat je je druk maakt over oorlogen (en er zijn veel meer oorlogen dan in het nieuws is, en er is veel meer honger dan dat we 'bewust' weten) begin svp bij jezelf. Wat kan ík doen om mijn eigen leven en dat van mijn naaste beter te maken. En dat je vanuit een hoog energieniveau steeds meer kan gaan doen. Vandaar wat ik al eerder schreef en wat ik nog niet eerder deelde: ik probeer die balk zo goed mogelijk uit mijn oog te halen en pak mijzelf bij de kladden en ik oefen binnen mijn gezin en mijn directe omgeving. Omdat je uit deze video leert, hoe het kan dat je teveel meedrinkt of eet met anderen. Of al die levenskeuzes voor dingen die je niet maken maar breken. Als je dit aan de voorkant allemaal zou weghalen, zou de gezondheidszorg er totaal anders uitzien. Wil je écht gelukkig zijn? Dat is een persoonlijk pad dat je volgt. En ik realiseer me dat ik héél veel kennis kan overdragen. En ook met je emoties kan werken (dat werkt het meest optimaal als je je intuïtie toelaat), zodat je bepaalde zaken aanpast. En soms kun je in dit proces grote stappen zetten en soms kleine stappen. Dit kun je gewoon naast je huidige werkzaamheden laten lopen. Je doet het namelijk altijd zélf en ik ondersteun jou daar graag bij. Vandaar dat ik andersom werk. Kijk vooral wat je zelf kunt. En kijk waarbij je mijn ondersteuning nodig hebt. Samen met jou kijk ik, wat is er mogelijk? Want die gelukkige, lekker etende, afslankende jij, komt gemakkelijker op je pad als je er actief mee aan de slag gaat.


16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page