top of page
  • Foto van schrijverjessicavanraalte

Wie helpt mij?

Heb jij dé tip voor mij? Onlangs verhuisde ik intern. En mijn huidige kantoor leuk ik graag op met behangpapier/ poster/ doek met berkenstammen erop. Op mijn planning staat om binnen afzienbare tijd naar een extern kantoor te verhuizen. Wat is dan een handige en budgettair slimme oplossing voor de berkenboom aankleding? Heb jij dé tip? Dank. Nu ervaren wat afvallen voor jou betekent? Of wil jij jouw gewicht 'in het midden' zetten en jouw onbewuste blokkades boven water halen en deze resetten? Maak een afspraak en kom langs. Bel (06) 22 85 31 92.

Oh jee, ik merk dat ik zo op de vroege ochtend de kinderen wilde laten slapen en mijn outfit dus nog niet compleet is. Enne, er toch een schoonheidsfilter van de camera erop heb gezet. Om half zeven 's ochtends is niet meteen mijn 'moment to shine'. En dan heb ik die foto dat ik om vijf uur 's ochtends ook weleens opsta, nog niet eens gedeeld! (Wees gerust, nee, dat doe ik niet elke dag. Vandaag was het tien voor zes. En weet je, dat komt van iemand die het liefst op z'n vroegst om zeven uur opstaat. Als alles mogelijk is, kun je ook alles.) Dat met die kinderen laten slapen, is natuurlijk niet gelukt. Mijn man was ook op tijd uit de veren. En je maakt toch altijd geluid. En mijn arme schoonmoeder had ik al wakker geappt omdat we nog een uitdagingsmoment met het ophalen van de kinderen hebben. Met eetopwarminstructies erbij:). Fijne dag vandaag!

5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page