top of page
  • Foto van schrijverjessicavanraalte

Hoe behandel jij jezelf? Is afvallen het doel of het gevolg?

Bijgewerkt op: 2 jan.

Kun jij jezelf echt op nummer één zetten? Juist door goed voor jezelf te zorgen, de anderen om je heen te kunnen helpen? Kies jij ervoor om uit kracht de ander te helpen of zie je het als 'moeten'? Waarbij jij jezelf ondertussen vergeet?

Hoe komt het dat je bent waar je bent? Met een lijf waar jij je minder vrolijk om voelt? Herken jij dit? - De ander gaat altijd voor (en ja, ik weet het, je hebt echt te maken met de huidige realiteit)

- Je denkt bij elk volgende dieet van een diëtist, 'ah, dat is interessant' of 'pff, ik begin er niet eens meer aan'

- Je hebt net iets meer vel om je heen hangen dan je zou willen Zet jezelf op één! En begin nu aan een reis naar de gezondere jij. Want kilo's kwijt raken ... wat wil jij echt? Start nu! Bel (06) 22 85 31 92.


Disclaimer: echt je kunt heus wat kilo's kwijt raken op een korte termijn (denk aan -5 kilo's of tegen de -10 kilo's), denk vooral lange termijn -> hoe houd Ik dit vol?! En deze kwam ik tegen in een boek: 'Hoe behandel jij jezelf koninklijk? Zou je het kunnen om jezelf niet als het laagste van het laagste, maar als het hoogste van het hoogste kunnen behandelen?'

13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page