• jessicavanraalte

Diner: zoete aardappel stamppot

Dit is een recept voor 1 persoon.

Ingrediënten: - 250 gram zoete aardappelen - 2 stuks chipolata worst (76 gram) - 10 gram walnoten, ongezouten - 1 eetlepel (10 gram) olijfolie (voor bakken) - 20 gram verse geitenkaas 45+ - 100 gram spinazie - 1 snufje peper - 1 snufje zout (Voeg naar wens extra groenten toe.) Bereiding: - Schil de zoete aardappel, snijd in gelijke stukken en kook in 10 tot 12 minuten gaar. - Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de chipolataworstjes in 5 minuten gaar. - Giet de zoete aardappel af en vang wat van het kookvocht op. - Stamp de zoete aardappel fijn met een pureestamper. Voeg eventueel wat van het kookvocht toe en breng op smaak met peper en zout. - Schep de spinzie erdoorheen en laat op laag vuur omscheppend slinken. - Hak de walnoten grof. - Schep de stamppot op een bord, verkruimel de geitenkaas eroverheen en bestrooi met de walnoten. Serveer met de chipolataworstjes.

4 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
Locatie 1

Boekelose Stoomblekerij 172

7548 EH  Enschede

Locatie 2

Josink Maatweg 9

7545 PS  Enschede

  • Instagram - Jessica van Raalte
  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon

Privacyverklaring

© 2020 door Jessica van Raalte