• jessicavanraalte

Ontbijt: Oma's Omelet

Dit is een recept voor 2 personen. Ingrediënten:

- 1 sjalot

- 30 ml olijfolie extra vierge

- 250 g champignons

- 150 g verse spinazie

- 4 takjes dragon

- 4 eieren

- Vul eventueel aan met 2-4 snee roggebrood

Bereiding:

- Snipper de sjalot fijn. Verhit een scheutje olijfolie in een pan en fruit de sjalot circa 2 minuten. Snijd de champignons in vieren, voeg ze toe aan de sjalot en bak circa 3 minuten mee. Voeg de spinazie toe, laat de spinazie slinken en breng het geheel op smaak met peper en zout.

- Hak de dragon fijn. Kluts de eieren, voeg de helft van de dragon, de spinazie en de champignons toe en breng op smaak met peper en zout.

- Verhit een scheutje olie in de koekenpan van de groenten en schenk het ei-spinaziemengsel erin. Bak de omelet met een deksel op de pan op laag vuur in circa 6 minuten gaar.


- Serveer de omelet op borden en strooi er de resterende dragon over.


Boekelose Stoomblekerij 172

7548 EH  ENSCHEDE

info@jessicavanraalte.nl

Correspondentieadres

Josink Maatweg 9

7545 PS  Enschede

  • Instagram - Jessica van Raalte
  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon

Privacyverklaring

© 2020 door Jessica van Raalte